Αγγέλης: «Οριακό ματς…»

Η κακή εμφάνιση με το Αιγάλεω αποτελεί παρελθόν για τον Αίαντα Ευόσμου, που επικεντρώνεται πλέον στον αγώνα με τον Διαγόρα, ο οποίος χαρακτηρίζεται «οριακός» από τον Βασίλη Αγγέλη.

«Είναι ένα οριακό ματς για εμάς στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία καλή και έμπειρη ομάδα η οποία όμως πλέον δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Θα πρέπει να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους αφού προερχόμαστε από συνεχείς ήττες» λέει ο έμπειρος τεχνικός.

Την περασμένη Κυριακή ο Αίας γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα του στο Αιγάλεω, η οποία τον κρατάει καθηλωμένο στην 14η θέση, μία πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Τη Κυριακή ήμασταν τραγικοί σε όλους τους τομείς. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπήκαμε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Τίποτα δεν έγινε πράξη από όλα όσα είχαμε δουλέψει όλη τη προηγούμενη εβδομάδα. Χάσαμε δικαιότατα.

Σίγουρα μας επηρέασαν και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που μας ταλάνιζαν τις προηγούμενες ημέρες (Μαυρίδης, Σκαρλάτος, Αμούτζιας). Γενικά όμως δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου αφού δεν δείξαμε διάθεση απέναντι σε μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας και προπάντων βαθμολογικά αδιάφορη. Ελπίζω να μην παρουσιάσουμε ξανά ένα τέτοιο πρόσωπο» τονίζει ο κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Διαγόρα άρχισε με μία απουσία, αυτή του Αλέξη Μαυρίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία διάταση στον προσαγωγό (εξ αυτού θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα), ενώ οι Αμούτζιας (διάστρεμμα) και Σκαρλάτος (ίωση) έκαναν κανονικά προπόνηση σήμερα.

Πηγή: northbasket.gr