Αγγέλης περί Νήαρ Ηστ, διαιτησίας και διακοπής…

Η εντός έδρας ήττα από τη Νήαρ Ηστ δεν άλλαξε τίποτα στο βαθμολογικό πίνακα, αυτό όμως δεν είναι και… καλό για τον Αίαντα Ευόσμου. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν ισόβαθμοι με την Αναγέννηση Φλόγας και το άγχος για την παραμονή παραμένει στις τάξεις της ομάδας. Ο Βασίλης Αγγέλης μίλησε στο northbasket για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και για το πώς θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Βασίλης Αγγέλης είπε:

Για τον αγώνα με τη Νήαρ Ηστ:

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς το οποίο μας κόστισε αρκετά. Αν και παίξαμε ένα καλό και στρωτό μπάσκετ στα πρώτα τρία δεκάλεπτα όπου ελέγχαμε το ρυθμό, στη τελευταία περίοδο μας βγήκε το άγχος της νίκης που μας οδήγησε σε πολλές λανθασμένες επιλογές. Αντιθέτως οι αντίπαλοι μας δεν είχαν βαθμολογικό άγχος και αυτό τους επέτρεψε να παίξουν ελεύθερα και να τους βγουν πολλά δύσκολα σουτ».

Για τα αίτια της ήττας:

«Η απόλυτη ευστοχία του Κουπίδη έξω από τα 6.75 αλλά και οι λανθασμένες επιλογές της διαιτησίας στα τελευταία κρίσιμα λεπτά μας στέρησαν τη νίκη. Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία αφού συγκεκριμένα στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν δόθηκε φάουλ στον Γυμνόπουλο ενώ από την άλλη δόθηκε στην αντίπαλη ομάδα δύο φορές επανάληψη στις βολές».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη συνέχεια:

«Αυτό το διάστημα θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε ανάσες αφού πολλά παιδιά έχουν επιβαρυνθεί σημαντικά από τις συνεχείς αναμετρήσεις. Ακόμα θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κυρίως στο ψυχολογικό τομέα για να έχουμε στα ματς που απέμειναν τη βαθμολογική συγκομιδή που απαιτείται για να παραμείνουμε στη κατηγορία».

Πηγή: northbasket.gr