Αγγελακόπουλος: “Με τον κόσμο μας μπορούμε τη νίκη” (vid)

Σύνθημα νίκης στέλνει ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, για τον κυριακάτικο ντέρμπι του Ηρακλή με το Περιστέρι. Ο έμπειρος φόργουορντ υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων πως: “… είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε πολύ καλά στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και πιστεύουμε πως με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δίχως όμως να υπάρξει τελικά τηλεοπτική η διαδικτυακή κάλυψή της, παρά μόνο ραδιοφωνική, παρότι υπήρχε σχετικό ενδιαφέρον! Η συμφωνία ανάμεσα σε ΕΟΚ και ΕΡΤ για τις μεταδόσεις των αγώνων της Α2 έχει ολοκληρωθεί, όμως η κρατική τηλεόραση δεν θα καλύψει τηλεοπτικά το ματς, επικαλούμενη τεχνικούς λόγους…

Ο Ηρακλής σε αυτό το παιχνίδι θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς όπως είχε δεσμευθεί θα φιλοξενήσει και παιδιά από το Παιδικό Χωριό Φιλύρου για πρώτη φορά μετά την επίσκεψή του εκεί στην περίοδο των Χριστουγέννων, κάτι που θα γίνεται πλέον σε όλους τους αγώνες εντός έδρας της ομάδας. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο θέλουν να πετύχουν τη νίκη και για τα μικρά αυτά παιδιά.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Βασίλη Αγγελακόπουλου στο κανάλι του Ηρακλή στο youtube