Σπόρτιγκ – Ηράκλειο

Συναρπαστικό λόγω του σαφώς “ενδοξότερου” παρελθόντος αναμένεται να είναι το παιχνίδι ανάμεσα στο Σπόρτιγκ και το Ηράκλειο. Οι δυο ομάδες έχουν μεταμορφωθεί από την τελευταία τους συνάντηση, παρόλα αυτά το αυριανό ματς δεν παύει να αναζωπυρώνει αναμνήσεις από τον περασμένο Μάιο (16/05/2010).
Τότε που ο ιστορικός σύλλογος έκοψε τα φτερά των κρητικών, καθώς πήρε την νίκη μέσα από τα χέρια τους με 69-67 και τους υποχρέωσε να τερματίσουν δεύτεροι στην κούρσα της ανόδου μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα.

Εντεκα μήνες αργότερα φυσικά τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη είναι πλέον το φαβορί απέναντι στους γηπεδούχους. Τίποτα όμως δεν αποκλείει το γεγονός το… φάντασμα του παρελθόντος να κάνει ξανά τα “μαγικά” του, τρελαίνοντας για ακόμα μια φορά τους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Χαλκίδα – Ένωση Ιλίου

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Χαλκίδας απέναντι σε έναν ομολογουμένως πολύ δυνατό, αλλά πληγωμένο αντίπαλο όπως η Ένωση Ιλίου, αναζητά ο Δημήτρης Λιόγας. Οι Ευβοιώτες μετά από τις 3 τελευταίες ήττες τους στο πρωτάθλημα έχουν αρχίσει να κάνουν… ανεπιθύμητες σκέψεις, παρόλα αυτά δεν παύουν να ελπίζουν στη 10η νίκη που θα τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕργοτέληςΙωνικός ΝΦ

Το.. αίμα του πίσω θέλει να πάρει από τον Εργοτέλη (από το ματς της 7ης αγωνιστικής ) ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, αυτός που “καίγεται” για τη νίκη είναι ο κρητικός σύλλογος, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τη γραμμή που χωρίζει τις ομάδες που συνεχίζουν, με αυτές που αποχωρούν από τη Γ’ Εθνική του χρόνου…

Παπάδος Γέρας – Λιβαδειά

Τα δυο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Γέρας μάλλον “υπέγραψαν” τον υποβιβασμό του μυτιληναίου συλλόγου. Παρόλα αυτά ο εγωισμός των παικτών του Βασίλη Μάντη δεν θα επιτρέψει εύκολα σε οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο διάβα τους να ελπίζει σε δυο εύκολους βαθμούς. Πάντως η επόμενη αντίπαλος τους, η Λιβαδειά, δε σκοπεύει να φτάσει ως τη Λέσβο για τουρισμό …αλλά για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μιας και ακόμα δεν έχει σωθεί.

Ίκαρος Ικαρίας – Αργοναύτης Τριγλίας

Με τη φόρα που έχει πάρει ο Αργοναύτης Τριγλίας, μοιάζει σαν να μην τον σταματά τίποτα. Το ταξίδι στην Ικάρια, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο, σκοπό έχει μόνο τη συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων που σίγουρα θα φάνουν χρήσιμα, στις βλέψεις του για την παραμονή. Έτσι κ αλλιώς τα προγνωστικά είναι υπέρ του συλλόγου της Ραφήνας καθώς η μονοτονία των γηπεδούχων στη συλλογή… κίτρινων φύλλων αγώνων προδίδει την ανεπιθύμητη πληρότητα στα αρνητικά αποτελέσματα.

Ψυχικό – Έξω Παναγίτσα

Τις κακές αναμνήσεις της περασμένης αγωνιστικής θέλουν να ανατρέψουν Ψυχικό και Έξω Παναγίτσα. Το ροζ φύλλο όμως μπορεί να το πάρει μόνο μία ομάδα, αφού οι δυο τους τίθενται αντιμέτωποι στις 17:00.

Π. Φάληρο – Φιλαθλητικός

Η αυλαία της 20ης αγωνιστικής θα πέσει με την αναμέτρηση ΦάληροΦιλαθλητικός στις 21:30, το βράδυ της Κυριακής. Μπορεί οι «κυανοκίτρινοι» να έχουν αποχαιρετίσει μαθηματικά πια την κατηγορία και το προφανές αποτέλεσμα υπέρ των φιλοξενουμένων να μοιάζει με εύκολη υπόθεση, όμως δεν αποκλείει καμία αντίθετη εξέλιξη.

 

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Παπάδος Γέρας – Λιβαδειά(Νεάπολης, 12:00)
Ίκαρος Ικαρίας – Αργοναύτης Τριγλίας(Αγ. Κηρύκου, 12:00)
Σπόρτιγκ – Ηράκλειο(Σπόρτιγκ , 17:00)
Ψυχικό – Έξω Παναγίτσα(Ψυχικού, 17:00)
Χαλκίδα – Ένωση Ιλίου(Κανήθου, 17:00)
Π. Φάληρο – Φιλαθλητικός (Εθνικής Αντιστάσεως , 21.30)
Εργοτέλης–Ιωνικός ΝΦ.(Λίντο, 13:00)