papamarkos_kostasΕίναι η πιο “καυτή” ομάδα στο νότιο όμιλο και αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, έτσι θα πρέπει να συνεχίσει. Ο Αετός μετράει αισίως πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο τα σερί… δεν παίζουν μπάσκετ και αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Κώστας Παπαμάρκος.

«Αυτό το παιχνίδι αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Είναι κομβικής σημασίας, εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την άνοδο στην Α2» λέει στο infobasket ο προπονητής του Αετού. Είναι όμως και πολύ δύσκολο, άσχετα αν το Μαρούσι είναι μία από τις δύο ομάδες στη Β’ Εθνική (ο Ιωνικός Ν.Φ. είναι η άλλη) που έχουν καλύτερο ρεκό εκτός έδρας (4-4), παρά εντός (3-4).

«Το Μαρούσι έχει πολλή ποιότητα και μπορεί να σε σκοτώσει εάν οι παίκτες του βρεθούν σε καλή μέρα. Αυτό το διαπιστώσαμε και στον πρώτο γύρο. Είναι πολύ καλή ομάδα, έστω κι αν η χρονιά δεν έχει πάει όπως θα θέλαμε. Είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά στη θέση που βρισκόμαστε, θα πρέπει να το πάρουμε» τονίζει ο Κώστας Παπαμάρκος.