Αγώνες Χριστουγέννων απ’ τις ακαδημίες του Χολαργού

Ένα βιβλίο, ένα παιχνίδι και η αγάπη τους στο μπάσκετ… Αυτά είναι τα απαραίτητα «εφόδια» που θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παιδιά των ακαδημιών των συλλόγων Χολαργού, Παπάγου, Ολυμπιάδας Παπάγου κι Εθνικού Ελληνορώσων, στους αγώνες Χριστουγέννων, που διοργανώνει το σαββατοκύριακο 22 και 23 του Δεκέμβρη ο Χολαργός.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του αμιγούς αθλητισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς στο κλειστό γήπεδο του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 14:00 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές γεννημένοι έως και το 1999.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνει συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και φαγητών, για να βοηθηθούν συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη και θα παραδοθούν στους Ιερούς Ναούς Αγίας Τριάδος, Τιμίου Σταυρού και Φανερωμένης. Στις 22/12/2012 και ώρες 09:00πμ. έως 13:00μμ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Η διοίκηση του Χολαργού απευθύνει πρόσκληση προς όλους, ώστε να στηρίξουν μαζί το πνεύμα του αθλητισμού και την κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια.