Άλλοι τρεις παίκτες προστέθηκαν στη μηχανή του Αιγάλεω, που πήρε μπροστά μετά την πρόσληψη του Κώστα Σορώτου.

Το “Σίτι” ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών που έπαιξαν τη σεζόν 2022-23 στη Β’ Εθνική. Πρόκειται για τους Ντίνο Ολύμπιο (1997, 1.95), Στράτο Ιορδάνογλου (1997, 1.86) και Παναγιώτη Ζαραϊδώνη (1995, 1.95).

Ο Ιορδάνογλου είχε 120 πόντους σε 20 αγώνες (6 μ.ό.) την προηγούμενη σεζόν με τον Διαγόρα Ρόδου στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής έπαιξε ο Ζαραϊδώνης, που είχε συνολικά 160 πόντους σε 16 αγώνες (10 μ.ό.) με ΝΕΟΛ και ΑΠΑΣ Νάξου. Στον 1ο όμιλο βρέθηκε τη σεζόν 2022-23 και ο Ολύμπιος, που είχε 92 πόντους σε 20 αγώνες (4,6 μ.ό.) με τον Εθνικό.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις:

«Το τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντίνο Ολύμπιο.

Ο Ντίνος είναι 26 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Εθνικό, Ηλυσιακό, Ακράτα, Ιωνικό ΝΦ, Έσπερο Λαμίας, Παγκράτι, Αγία Παρασκευή και Έσπερο Καλλιθέας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!».

—————————————————————————————————————————————

«Το τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Παναγιώτη Ζαραϊδωνη. Ο Παναγιώτης είναι 27 χρόνων, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα 3Χ3 ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Καβάλα, ΝΕΟΛ, ΑΠΑΣ Φανάρια Νάξου, πανεπιστήμιο Le Moyne Dolphins και στην Αυστριακή Dornbirn Lion .

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».

—————————————————————————————————————————————-

«Το τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Στράτο Ιορδανογλου.

Ο Στρατος έχει συμμετάσχει σε 4 πανελλήνια πρωταθλήματα και 1 παγκόσμιο ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΧΑΝΘ, Λεύκιππο Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνής, Ηλυσιακό, Διαγόρα Ρόδου και Ίκαρο Καλλιθέας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!».