Αισιόδοξος ο Κωνσταντινίδης

Η εντυπωσιακή νίκη επί της Νίκης Βόλου άλλαξε άρδην τη ψυχολογία στη Χαλκηδόνα, που μέχρι την περασμένη Κυριακή μετρούσε έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

«Σιγά-σιγά αρχίζει και βγαίνει η δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, πιέσαμε σε όλο το γήπεδο και έτσι είχαμε το πάνω χέρι σε όλο το ματς. Αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες που προέκυψαν» λέει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης.

«Αυτό το παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς γιατί αν χάναμε… χανόμασταν. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια που είναι πάρα πολύ δύσκολη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο και βοήθησαν την ομάδα» συνέχισε ο προπονητής της Χαλκηδόνας, που μίλησε και για τον επόμενο αγώνα με τον Κόροιβο, στην Αμαλιάδα.

«Είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Κόροιβος διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, αγωνίζεται στην έδρα του οπότε τυπικά έχει το προβάδισμα. Όμως εμείς αν επιβάλουμε το ρυθμό μας και επαναλάβουμε μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή της προηγούμενης Κυριακής, τότε θα κερδίσουμε».

Πηγή: northbasket.gr