Ακαδημίες για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Μια που το παρόν δυσκολεύεται κάπου να… βρει τον δρόμο του το καλύτερο είναι να κοιτάξουμε το μέλλον και τις ακαδημίες των μεγάλων ομάδων. Τα νεαρά ταλέντα που θέλουν να μάθουν τα πρώτα βήματα του μπάσκετ από έναν έμπειρο προπονητή όπως ο Γιάννης Πολίτης και να γίνουν κομμάτι μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Απόλλων έχουν τώρα την ευκαιρία τους όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση:

Η  λειτουργία  & εγγραφές αγοριών & κοριτσιών των τμημάτων υποδομής basketball του  Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012,  θα ξεκινήσουν από τις   10 – 11  Σεπτεμβρίου 2011.

Τα αγωνιστικά τμήματα (εφηβικό, νεανίδες, παιδικό, κορασίδες), θα ξεκινήσουν τις  προπονήσεις τους  την Τρίτη 16 Αυγούστου 2011. Οι προπονήσεις  θα γίνονται, στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, στο κλειστό γήπεδο του  ΦΟΙΝΙΚΑ,  στο γήπεδο της πλατείας ΣΚΡΑ, στο κλειστό γήπεδο του 4ου + 5ου Γυμνασίου Καλαμαριάς  (δίπλα στο κλειστό του ΒΟΤΣΗ) και  στα ανακαινισμένα κλειστά ιδιόκτητα γήπεδα μπάσκετ (κάτω από τις κερκίδες του ποδοσφαίρου).

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά  σε οργάνωση & αγωνιστική παρουσία, τα τμήματα υποδομής μπάσκετ με την ίδια συνταγή    θα λειτουργήσουν  φέτος,  υπό την επίβλεψη & καθοδήγηση του  coach  ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ,  μαζί με το ίδιο επιτυχημένο επιτελείο των έμπειρων  προπονητών.

Καλούμε λοιπόν όλους τους νέους & νέες από 6 έως 16 χρονών που θέλουν να μάθουν & να παίξουν σωστά το μπάσκετ, να χαρούνε το παιχνίδι,  να ζήσουν το όνειρο τους, να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο 2310-412230 με τον  κ. Κεραυνόπουλο Νάκη στα γραφεία του Συλλόγου μας,  ή στο  6945 42 00 15 με τον  coach Ιωάννη Πολίτη.