Ακ. Τασούδης: «Στο Ανατόλια θα υπάρχουν πάντα φίλοι για μένα»…

Οι δρόμοι του Άκη Τασούδη και του ΣΑΑΚ Ανατόλια χωρίζουν, με τον… χωρισμό αυτό να συνοδεύεται από αρκετή συγκινησιακή «φόρτιση», όπως φαίνεται και από τα λόγια του Έλληνα προπονητή. «Η σχέση μου με το σύλλογο πλέον ξεπερνά τα όρια μιας τυπικής συνεργασίας αφού εκεί πλέον πάντα θα υπάρχουν φίλοι για μένα», αναφέρει ο Άκης Τασούδης στην ευχαριστήρια δήλωσή του μετά το τέλος της συνεργασίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη που τα τελευταία 3 χρόνια είμαι μέρος ενός συλλόγου, όπως αυτός του ΣΑΑΚ Ανατόλια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Χαϊτογλου και τον coach Γκαϊτατζή που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω σαν άμεσος συνεργάτης του coach την ιστορική χρονιά της συμμετοχής στην Α2 και τον Κωνσταντίνο Βεργίνη, που με εμπιστεύθηκε σαν head coach στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία τα τελευταία 2 χρόνια. Επιπλέον ευχαριστώ τον συνεργάτη μου, Κωνσταντίνο Ηλιάδη για την άοκνη προσπάθεια του να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο, καθώς και όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα και έμαθα τόσα πολλά από τον καθένα τους ξεχωριστά.
Η σχέση μου με το σύλλογο πλέον ξεπερνά τα όρια μιας τυπικής συνεργασίας αφού εκεί πλέον πάντα θα υπάρχουν φίλοι για μένα.
Εις το επανιδείν λοιπόν αφού η ζωή είναι ένας κύκλος».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου για τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή: «Ο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Άκη Τασούδη.
Ο Άκης Τασούδης ήταν ο άμεσος συνεργάτης του coach Γκαιτατζή στην 1η ιστορική συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία την περίοδο 2019-2020 και συνέβαλε τα μέγιστα στην αξιόλογη πορεία της.
Τα επόμενα 2 χρόνια ανέλαβε πρώτος προπονητής στη Γ´ Εθνική κατηγορία, έχοντας το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και την απόκτηση ξανά πρωταγωνιστικού χαρακτήρα.
Ο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ευχαριστεί τον coach για την προσφορά του και του εύχεται ολόψυχα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής του».