paragiosΤο Περιστέρι ολοκλήρωσε το 2014 με πέντε σερί νίκες, αλλά και μία μεγάλη μεταγραφή! Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Παραγυιού, μία μεταγραφή που αναμένεται να την κάνει πολύ δυνατότερη κάτω από τα δύο καλάθια.

Μάλιστα, η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Κώστα Παπαμάρκο να εντάξει τον 32χρονο σέντερ στην ομάδα, προκειμένου να είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας (11/1/2015).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Παραγυιού! Ο γεννημένος στις 25 Αυγούστου του 1982 φόργουορντ-σέντερ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αποτελέσει ένα ακόμη όπλο στα χέρια του κόουτς Παπαμάρκου. Ο Παραγυιός έχει ύψος 2.07 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Γλυφάδας.

Στην καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα των Ιωνικού Νικαίας, Ηλυσιακού, Αμαρουσίου και Πανιωνίου ενώ το 2006 κέρδισε το διαγωνισμό καρφωμάτων στο ALL STAR GAME εκείνης της σεζόν. Η ηγετική φυσιογνωμία του Μιχάλη Παραγυιού σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις μεγάλες ικανότητες του, είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσουν τον ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στη συνέχεια του πρωταθλήματος».