“Αλλοιώσεις και αγκυλώσεις”

Εκτός από την πίκρα που δημιούργησε η ήττα στο κλειστό της Αλεξιώτισσας από τον Εσπερο,ακόμα ένας λόγος  ήρθε να ταράξει τα… νερά στην ομάδα του Μίλωνα και να γίνει αφορμή, ώστε να αποβούν σε ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του συλλόγου, αντιτίθενται στις αποφάσεις των κ.κ. Τσάλα και Σπυρόπουλο, διαιτητών της αναμέτρησης, οι οποίοι όπως αναφέρουν αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός των άλλων, κατατέθηκε και ένσταση στο φινάλε του παιχνιδιού με την οποία οι Νεοσμυρνιώτες προαναγγέλλουν ότι δεν προτίθενται να συμβιβαστούν μέχρι να αποδοθεί δικαίωση …

H ανακοίνωση:

“Αλλοιώσεις και αγκυλώσεις. Τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ δεν αλλάζουν. Στην Πάτρα γίναμε σήμερα μάρτυρες του ίδιου κακόγουστου έργου. Αλλοίωση αποτελέσματος από δύο διαιτητές (;) που ήθελαν να καθορίσουν οι ίδιοι στο αποτέλεσμα για να αισθανθούν πρωταγωνιστές. Ντισκαλιφιέ σε παίκτη που σουτάρει βολές επειδή πανηγύρισε, πρώτη φορά βλέπουμε! Στη συνέχεια δόθηκε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στην εκτέλεση της δεύτερης ελεύθερης βολής εις βάρος του Μίλωνα, για να κριθεί στα σίγουρα το αποτέλεσμα.

Σημειωτέον, ο ένας διαιτητής έδωσε τη μπάλα άουτ επειδή ένας αθλητής μας, ο Θανάσης Καμαριώτης, μπήκε μέσα στη βολή και ο άλλος καταλόγισε φάουλ, επειδή ο παίκτης… υπήρχε στο γήπεδο. Αλλοιώσεις όπως είπαμε και αγκυλώσεις στο ότι δεν πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος, αλλά αυτός που θέλουν οι άρχοντες του αγώνα. Θα επανέλθουμε για τους κυρίους… Τσάλα και Σπυρόπουλο”