Αλ. Παρασκευόπουλος: “Μας πείραξε πολύ αυτή η ήττα”

Επειτα από δύο συνεχόμενα ροζ φύλλα με την Απολλωνιάδα εκτός και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου εντός, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου γνώρισε την πρώτη του ήττα στο Αίγιο από τον Κεραυνό, σε ένα παιχνίδι όπου στερήθηκε των υπηρεσιών του τραυματία Καραπλή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Κρόνου, Αλέξης Παρασκευόπουλος, εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού δήλωσε στο infobasket.gr:
«Η αλήθεια είναι ότι μας πείραξε πολύ αυτή η ήττα. Αν παίζαμε καλά θα είχαμε κερδίσει εύκολα, αλλά δεν παίξαμε. Η απουσία του Καραπλή ήταν καταλυτική για μας και ο Αγγελόπουλος ήταν απροπόνητος 15 μέρες. Ορισμένοι πρωτοκλασάτοι παίκτες ήταν σε κακή μέρα και παράλληλα η ατομική άμυνα μας πρόδωσε. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε κακές επιλογές στην επίθεση σε κρίσιμα σημεία. Δεν πήραμε και κάτι σφυριγματάκια στο τέλος, που τα πήρε ο αντίπαλος και χάσαμε. Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα που πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε και για αυτό θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να προετοιμαστούμε κατάλληλα».