Αμφίβολοι Μιχόπουλος και Ψαθάς

Με μία πρόκληση καλείται να ολοκληρώσει το Ψυχικό τη χρονιά καθώς αντιμετωπίζει τον Πορφύρα του Τάκη Καλατζή.  Η προετοιμασία συνεχίζεται με προβλήματα καθώς για το παιχνίδι αμφίβολοι είναι οι Βασίλης Μιχόπουλος και Γιάννης Ψαθάς, η συμμετοχή των οποίων στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι τόνισε: «Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε μας επηρεάζει η βαθμολογική θέση του Πορφύρα αφού στο φετινό πρωτάθλημα έχει αποδειχθεί πως όταν κάποιος υποτιμά τον αντίπαλό του, το πληρώνει ακριβά.» και συνέχισε λέγοντας πως «Η άφιξη του νέου προπονητή ίσως τους επηρεάσει θετικά, αφού θα έρθουν στην έδρα μας με ανεβασμένη ψυχολογία. Εκτός των άλλων, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε ο κόουτς Καλαντζής να τροποποιήσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του Πορφύρα και μας πιάσει απροετοίμαστους».

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων αναφέρθηκε και στα σημεία «κλειδιά» της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους»: «Ο Πορφύρας στηρίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ και αυτό θα είναι το κομμάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη προσοχή μας. Σε κάθε περίπτωση έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και τους παίκτες μου και πιστεύω πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα πάρουμε τη νίκη».