Αμφίβολος ο Μαυρίδης

O Αίας Ευόσμου έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του για να πετύχει τον στόχο της παραμονής, ωστόσο οι δύο συνεχόμενες νίκες επί Ηρακλή και Αιγάλεω, αποτελούν μία καλή αρχή.

Η επόμενη “αποστολή” του Αίαντα θα είναι στη Ρόδο, όπου ο Στέργιος Γκούμας ελπίζει να έχει και τον Αλέξη Μαυρίδη, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο. Κατά τ’ άλλα, ο προπονητής του Αίαντα δεν αριθμεί ονόματα στο απουσιολόγιό του, αφού ο Βασίλης Αμούτζιας επανήλθε μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί από την προηγούμενη χρονιά (ρήξη χιαστών).

«Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκμεταλλευτήκαμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο την έδρας μας. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με μας» τόνισε ο Στέργιος Γκούμας, ο οποίος έχει αναλάβει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαϊωάννου για προσωπικούς λόγους.

«Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε τη καλύτερη εμφάνιση του φετινού πρωταθλήματος. Όμως μετά την ανάπαυλα καθησυχαστήκαμε και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μπουν στη διεκδίκηση της νίκης. Και πάλι όμως δεν χάσαμε ποτέ το προβάδισμα. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τη νίκη η οποία μας βοηθάει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά» συνέχισε ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, που υπογράμμισε για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Διαγόρα στη Ρόδο:

«Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας κρύβει πολλές δυσκολίες. Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα και προέρχονται από μία εκτός έδρας νίκη. Εμείς για να έχουμε ελπίδες για τη νίκη θα πρέπει για 40’ να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Πηγή: northbasket.gr