Αμφίρροπες αναμετρήσεις παντού

basketball-285150Είστε κάτοικος Πεντέλης, Παπάγου, Πάτρας η Αγρινίου και ασχολείστε με το μπάσκετ; Ταχτοποιήστε ότι δουλείες έχετε να κάνετε μέχρι τις 17:00 γιατί μετά έχει… γήπεδο.

Συγκεκριμένα στο κλειστό της Ν. Πεντέλης η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί το Κορωπί και σαν χαμένοι και οι δυο ψάχνουν τους δυο βαθμούς. Από την άλλη, στο “Σαλούν” οι «στρατηγοί» αναμένουν να έχουν ένα εύκολο απόγευμα, το οποίο σε περίπτωση που αποδειχτεί και μέσα στο παρκέ θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Περισσότερη πυγμή θα πρέπει να καταθέσουν οι έτεροι «ιστορικοί» του ομίλου, αν θέλουν να περάσουν από την Πάτρα. Και αυτό γιατί ο Έσπερος έχει αποδείξει ότι κατέχει καλά το… μυστικό, στο κλειστό της Αλεξιώτισσας. Έχοντας το κόσμο στο πλευρό του θα παλέψουν οι παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου για το 8ο ροζ φύλλο αγώνα της φετινής σεζόν. Όσον αφορά την αντίπερα, οι φιλοξενούμενοι από τη Μεσσήνη, έχοντας αποδεχτεί τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται κοιτάνε πια να χαρούν τα λεπτά που τους απομένουν στις εθνικές κατηγορίες και από εκεί και πέρα κάθε θετικό αποτέλεσμα φυσικά και είναι καλοδεχούμενο από μέρος τους.

Αν πάλι δηλώνετε κάτοικος Ζακύνθου στις 15:30 σπέσευτε στο κλειστό της Παναγουλας, γιατί η τοπική ομάδα θέλει όσο το δυνατόν περισσότερη στήριξη απέναντι στους πρωτοπόρους.

Τα πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Καλαμάτα 80-Απόλλων Αρχ.Κορίνθου 58-76

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
Ζάκυνθος-Προμηθέας (Παναγούλας, 15.30)
Πεντέλη-Κορωπί (Ν. Πεντέλης, 17.00)
Παπάγου-Γαλάτσι (Παπάγου, 17.00)
Έσπερος-Σπόρτιγκ (Παν. Αλεξιώτισσας, 17.00)
Αγρίνιο-Μεσσήνη (ΔΑΚ Αγρινίου, 17.00)