Αμφίβολος παραμένει ο Αποστολόπουλος

Επόμενος… σταθμός είναι η Κατερίνη για τον Κόροιβο, ο οποίος έχει δύσκολο έργο, απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο. Η ομάδα του Κώστα Σορώτου παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην έδρα της και ο Κόροιβος καλείται να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Αμύντα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η παρουσία του Δημήτρη Αποστολόπουλου θεωρείται εξαιρετικά δυσκολη , αφού ο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του (θλάση στη γάμπα).

Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός του συλλόγου Βασίλης Νιπεργιάλης, μίλησε για το ματς με τον Αμύντα και μεταξύ άλλων τόνισε πως απομένουν 14 τελικοί:

«Χάσαμε για άλλη μια φορά φέτος στο τέλος, όντας άτυχοι στις κρίσιμες τελευταίες προσπάθειες. Παίξαμε χωρίς τους δύο βασικούς μας πλέι-μέικερ, τον Αποστολόπουλο και τον Ορφανό,  αλλά οι Τσαμπής, Ματαλόν αντεπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Έχουμε μείνει λίγοι (σ.σ. αποχώρησε από την ομάδα πριν λίγες μέρες ο Πασσαλίδης, που ούτως ή άλλως είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής), υπάρχουν παιδιά που πρώτη φορά σηκώνουν στις πλάτες τους τόσο μεγάλο φορτίο, αλλά είμαστε δίπλα τους και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε το στόχο μας. Απομένουν 14 παιχνίδια που ισοδυναμούν με 14 τελικούς για μας. Δεν χωράει απογοήτευση, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε».

Πηγή: asist.gr