«Ανέκριναν» τον Κορομηλά στη Λέσβο

Οι ερωτήσεις ήταν… απανωτές, αλλά κι οι απαντήσεις άμεσες απ’ τον Κώστα Κορομηλά στο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας στη Λέσβο, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο καθηγητής διαιτησίας έδωσε πολλές εξηγήσεις πάνω στα θέματα διαιτησίας, αλλά και τους νέους κανονισμούς σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ.),  σε συνεργασία  με την Τοπική Επιτροπή Ε.Ο.Κ. Λέσβου.
Στην αίθουσα του ξενοδοχείου που είχαν κλείσει οι διοργανωτές βρέθηκαν αρκετοί διαιτητές (μέλη του συνδέσμου), προπονητές παράγοντες σωματείων, αλλά και αρκετοί απλοί φίλαθλοι, οι οποίοι θέλησαν έτσι ν’ αποκτήσουν ευρύτερες γνώσεις στα θέματα διαιτησίας.

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου ο σύνδεσμος τίμησε τον Ιπποκράτη Καζάζη, που σταμάτησε φέτος από τη διαιτησία. Επίσης, τον Μακαρέα Άγρας ως πρωτοεμφανιζόμενο σωματείο στις τοπικές κατηγορίες και παράλληλα απονεμήθηκαν τα πτυχία στους διαιτητές που πέρασαν επιτυχώς την προηγούμενη Σχολή Διαιτησίας, ενώ αμέσως μετά, ακολούθησε η προγραμματισμένη κοπή πίτας του Συνδέσμου, σε κεντρικό μαγαζί της Προκυμαίας.

Πληροφορίες από sportlesvos.gr