Ανέλαβε καθήκοντα μάνατζερ ο Στεφανάκης

Ο Γιάννης Στεφανάκης έβαλε μια και καλή τα αθλητικά στη… ντουλάπα. Στα 33 του χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ και να αναλάβει χρέη μάνατζερ στο Ηράκλειο, αφήνοντας στο παρελθόν μία αξιόλογη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες και κυρίως στη Β’ και στη Γ’ Εθνική.

«Νιώθω ακόμα περίεργα μια και δεν έχω εγκαταλείψει τον παίκτη Στεφανάκη. Μου έγινε μια πρόταση από τον σύλλογο και επειδή βλέπω ότι έχει ξεκινήσει μια καλή προσπάθεια από πέρυσι είπα να βοηθήσω. Ο στόχος μας είναι να διατηρηθεί η καλή εικόνα της ομάδας και να γίνουν βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς. Από ότι έχω δει αυτό θέλει δουλειά και χρόνο. Είναι καλύτερα να… είσαι παίκτης πάνω σε αυτό» δήλωσε ο Στεφανάκης μετά την επίσημη ανακοίνωση των νέων καθηκόντων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α με χαρά ανακοινώνει την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή.. εκτός πάγκου!! Ο μέχρι πρότινος ηγέτης στα παρκέ Γιάννης Στεφανάκης αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ στην ομάδα του συλλόγου. Η πολύχρονη πείρα του στα γήπεδα, η ευθυκρισία του και η εν γένει προσωπικότητα του αποτελούν ισχυρότατα εφόδια για την επιτυχία του στα νέα του καθήκοντα. Το Δ.Σ. του Ομίλου του εύχεται κάθε επιτυχία».