Αναβάθμιση για τις ακαδημίες του Μίλωνα…

Μία νέα εποχή “ξημερώνει” για τις ακαδημίες του Μίλωνα, καθώς τη νέα περίοδο οι αθλητές του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται σε γυμναστήριο με βάρη (υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού), αλλά και προπόνησης σε δύο κλειστά γήπεδα!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων έχει αποδείξει διαχρονικά ότι οι ακαδημίες αποτελούν βασική του προτεραιότητα. Από τη φετινή σεζόν, όμως, ο σύλλογος θα δουλεύει σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα, καθώς θα βαδίσει στα βήματα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ακαδημιών.
Από τη φετινή σεζόν οι αθλητές των Ακαδημιών θα έχουν πρόσβαση σε γυμναστήριο με βάρη, στα οποία πάντα με την καθοδήγηση των προπονητών θα μπορούν να δουλεύουν σε τομείς της ενδυνάμωσης, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται σε δύο Κλειστά Γήπεδα, τα οποία εντός της χρονιάς μπορεί να γίνουν και τρία, καθώς ήδη ο σύλλογος έχει κινήσει διαδικασίες για να κλειστεί ένα ακόμα ανοικτό γήπεδο που ανήκει στο σύλλογο.
Η αναβάθμιση του συλλόγου, όμως δεν σταματά εκεί! Ο σύλλογος έχει αποφασίσει οι Ακαδημίες να συνεργάζονται με επαγγελματίες που έχουν μακρά παρουσία σε επίπεδο Basket League και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Βλέποντας το παράδειγμα πολλών κορυφαίων συλλόγων του εξωτερικού δίνουμε τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα στους αθλητές μας, ώστε να μπορούν απρόσκοπτοι να αναπτύσσονται, να βελτιώνονται και να βοηθούν το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του!
Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε ότι στους κόλπους του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα συνεχίσουν να βρίσκονται ο καταξιωμένος γυμναστής Θανάσης Αλεξανδράκης, ο οποίος είναι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ), έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Πανελλήνιο, Ίκαρο Καλλιθέας, Πανιώνιο, Ρέθυμνο, ΑΕΚ, Ιωνικό Νικαίας B.C. και άλλες, ενώ αυτή την περίοδο είναι στο πλευρό του Βαγγέλη Ζιάγκου στην Εθνική Ελλάδας Παίδων.
Επίσης, φυσιοθεραπευτής των Ακαδημιών συνεχίζει ο Γιάννης Μακρογιαννάκης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους φυσικοθεραπευτές της Ελλάδας, καθώς είχε το συγκεκριμένο πόστο επί 15 χρόνια στην ομάδα του Αμαρουσίου, ενώ έχει δουλέψει και σε Ίκαρο Καλλιθέας, ΑΕΚ, Ιωνικός Νίκαιας B.C. και πολλούς ακόμα συλλόγους.
Τέλος, το επιστημονικό προσωπικό του συλλόγου μας περιλαμβάνει γιατρό, εργοφυσιολόγο που διασφαλίζουν την υγεία των αθλητών μας. Οι Ακαδημίες του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων συνεχίζουν ακόμα πιο δυναμικά και καλούν όλους τους νεαρούς αθλητές να έρθουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τους έμπειρους προπονητές και τους εξειδικευμένους συνεργάτες που στελεχώνουν όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των ομάδων μας!”