Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του βολιώτικου μπάσκετ εντάσσει στο δυναμικό του η Νίκη Βόλου. Ο Απόλλωνας Μισαηλίδης θα φορά τη νέα περίοδο τη φανέλα της Νίκης, με τον σύλλογο ν’ αποφασίζει την… αναβάθμιση του πρώτου σκόρερ του Αιολικού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Απόλλωνα Μισαηλίδη (18, 1.86, SG).
Ο Απόλλωνας θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Βολιώτικου μπάσκετ και η μεταγραφή του ήταν προτεραιότητα για την ομάδα μας, στο δόγμα που θέλει να ακολουθήσει για την ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αιολικό Βόλου και ήταν μέλος του ανδρικού τμήματος της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ από την ηλικία των 15 ετών, ενώ υπήρξε πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα ΕΣΚΑΘ παίδων και εφήβων.
Έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΘ όπου ήταν πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ της ομάδας του, όντας παράλληλα δεύτερος σκόρερ (405 πόντοι) και τρίτος σε εύστοχα τρίποντα (51) στην κατηγορία, σε 22 παιχνίδια.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Αιολικού Βόλου για τη συνεργασία και τη συναίνεση στη μεταγραφή του αθλητή.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».