Αναβολή στις εκλογές του Ηρακλή

Την Τετάρτη θα γίνει τελικά η κρίσιμη ψηφοφορία στον Ηρακλή, για τις προτάσεις “σωτηρίας” του συλλόγου που έχουν καταθέσει ο Νίκος Αγγέλου και ο Χρήστος Χρηστίδης. Προηγουμένως, όμως, στη χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Κατσάνειο αποφασίστηκε να γίνει (σήμερα, 12/6) συνάντηση των μελών που συμμετείχαν στην προηγούμενη ΚΑΕ, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος των χρεών.

Ιδού τι είπαν στις προγραμματικές δηλώσεις τους οι Νίκος Αγγέλου και Χρήστος Χρηστίδης, οι δύο… μονομάχοι για τα ηνία του τμήματος μπάσκετ του “γηραιού”:

Χρήστος Χρηστίδης

«Αρχικά στο πλάνο μας έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να δαπανηθεί ένα σημαντικό ποσό για να αποκτηθούν παίκτες και να δημιουργηθεί ουσιαστικά ένα νέο ρόστερ. Η δεύτερη την οποία και θεωρώ καλύτερη είναι να διατηρηθεί ο κορμός της περσινής ομάδας, να αποκτηθούν τέσσερις έμπειροι καλαθοσφαιριστές και ακόμα τέσσερις με πέντε νεαροί. Επίσης, κάναμε επαφή με καταξιωμένο προπονητή και είναι θετικός να έρθει στον Ηρακλή. Το μπάτζετ το οποίο χρειαζόμαστε είναι γύρω στις 65.000-70.000. Στόχος δικός μου είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Το πρόγραμμα μας είναι άμεσα να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά παικτών και να γίνει μία συγκέντρωση με τους γονείς και τους αθλητές των τμημάτων υποδομής. Θα κάνουμε ένα κάμπ τον Ιούλιο για τις μικρές ηλικίες, παράλληλα θα γίνουν και οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Επίσης, στις 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο, τον Σεπτέμβριο θα δηλώσουμε συμμετοχή της ομάδας στα Μαυροσκούφεια και θα ξεκινήσουν τις εγγραφές στις ακαδημίες αλλά και την πώληση διαρκείας.

Θέλουμε και την δημιουργία ενός ροκ φέστιβαλ ώστε να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα. Θα πρέπει να γεμίσουμε ξανά το Ιβανώφειο και να στελεχωθεί το τμήμα με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Εγώ σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαι μόνος μου. Υπάρχει μια ομάδα επτά ατόμων που με πλαισιώνει. Είμαστε δεσμευμένοι να διαθέσουμε αρχικά ορισμένα χρήματα για μεταγραφές ώστε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να «τρέξουμε» την χρονιά χωρίς να επιβαρύνουμε τον ΓΣ».

Έχουμε προνοήσει (σ.σ. για το θέμα του μπλοκαρισμένου ΑΦΜ του Ερασιτέχνη) και μπορούμε να λειτουργήσουμε για να έχουμε τα απαιτούμενα έσοδα στην ομάδα. Πέρσι ήμουν μόνος μου. Φέτος θα έχω κάποια άτομα δίπλα μου. Κανένας δεν θα είναι έμμισθος στην ομάδα, εκτός του προπονητή και των παικτών του ρόστερ».

Νίκος Αγγέλου

«Στόχος μας είναι να τα κάνουμε όλα από την αρχή. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πουθενά ομάδα Ηρακλής. Η ομάδα είναι στο σημείο που ήταν πριν πέντε χρόνια. Ζητήσαμε από την αρχή υπομονή. Θα έχουμε ένα πενταετές πλάνο. Μια ομάδα χτίζεται πάνω σε γερές βάσεις. Θα πρέπει να δουλέψουμε με τις ακαδημίες. Έγιναν πολλά πράγματα που δεν θέλω καν να αναφέρω τα τελευταία χρόνια. Θα λειτουργήσουμε με υπευθύνους σε κάθε τμήμα. Έχουμε κουραστεί από τους σωτήρες στην ομάδα του Ηρακλή. Γνώση έχουμε όλοι πάνω στο αντικείμενο του μπάσκετ.

Ένα άλλο κομμάτι που μας ενδιαφέρει είναι το τμήμα μάρκετιγκ. Δεν θέλω να έχουμε καμία εξάρτηση με τον Γ.Σ. Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε ότι θα ανέβουμε στην Α2. Θα πρέπει να το κάνουμε σωστά. Επαναλαμβάνω ότι θα ξεκινήσουν όλα από την αρχή. Το αγωνιστικό κομμάτι θα το διαχειριστεί ο Παπαϊωακείμ. Ο Ηρακλής είναι σε μηχανική υποστήριξη. Μένει να μένει η πρίζα και να τελειώσει. Τον τρόπο με το ΑΦΜ τον έχουμε βρει και θα λειτουργήσουμε χωρίς να έχουμε πρόβλημα. Αυτοσκοπός είναι να δημιουργήσουμε έσοδα. Θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε την λειτουργία των ακαδημιών».

Πηγή: bluearena.gr