Αναμένουν την απόφαση για Τόσιτς

Στην Αθήνα βρέθηκαν οι ιθύνοντες του Αρκαδικού για το θέμα που προέκυψε με τον Σλόμπονταν Τόσιτς και την ΕΣΚΑΝ. Σκοπός της συνάντησης ήταν να αποδειχθεί η αθωότητα του 30χρονου γκαρντ και να λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

Ολοι στον Αρκαδικό γνωρίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία παράνομη χρήση ουσιών και σκοπός είναι το θέμα να ολοκληρωθεί και τυπικά οριστικά.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως θα χρειαστεί μία συγκεκριμένη διαδικασία, που ξεκίνησε από το άνοιγμα του δεύτερου δείγματος τυπικά σήμερα το πρωί, καθώς και την υποβολή κάποιων εγγράφων που είναι απαραίτητα για τη διαδικασία

Στον Αρκαδικό περιμένουν τόσο την απόφαση, η οποία πιθανότητα να ανακοινωθεί αύριο (23/2) , όσο και τη διαδικασία που χρειάζεται για να ακολουθηθεί προκειμένου να επιτραπεί στον παίκτη και πάλι να αγωνιστεί.

Το μόνο που απεύχονται στο σύλλογο είναι να υπάρξει περιπλοκή στη διαδικασία η οποία θα καθυστερούσε το κλείσιμο της υπόθεσης με αποτέλεσμα ο παίκτης να χάσει τις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές.

Πηγή: contraepithesi.gr