Ανανέωσαν Περράκης, Καρβούνης συνέχεια με Γιαννακόπουλο

Τον κορμό ήθελε να κρατήσει ο Χρήστος Σερέλης και όπως φαίνεται βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ετσι, στο Λαύριο θα παραμείνουν μετά τον Νίκο Ψυλέα και οι Παύλος Καρβούνης και Μιχάλης Περράκης, με την ομάδα να τους ανακοινώνει και επίσημα.

Πλέον, η προσοχή συγκεντρώνεται στον Σάκη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει, ενώ όσον αφορά τον Γιάννη Κακιούζη δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια εξέλιξη. Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Να παραμένει αναλλοίωτη, καθώς ακόμη δύο παίκτες, μετά το ΝΙΚΟ ΨΥΛΕΑ, συμφώνησαν να παραμείνουν στο ΛΑΥΡΙΟ.

Ο λόγος για τους ΠΑΥΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΡΑΚΗ. Η προσπάθεια του 37χρονου play maker, σ’ αυτή τη 2η σεζόν του στο ΛΑΥΡΙΟ, υπήρξε αξιοθαύμαστη και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον προπονητή του. Ειδικότερα μετά τον τραυματισμό του Σ. Γιαννακόπουλου, όπου το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας τον καλούσε να καλύψει ένα μεγάλο κενό και όχι μόνο. Ο Π. Καρβούνης υπερέβη εαυτό για μπορέσει να αντεπεξέλθει με επιτυχία σ’ αυτό το ρόλο, όντας πρώτος σε χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν (925:09!), μοιράζοντας 93 ασίστ, πετυχαίνοντας 55 τρίποντα(7ος) και 230 πόντους συνολικά, δικαίωσε πλήρως τον προπονητή του και κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στη γραμμή των ψηλών το ΛΑΥΡΙΟ θα συνεχίσει να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός “δικού του παιδιού” του Μιχάλη Περράκη ο οποίος θα διανύσει και αυτός την 3η του χρονιά στην ομάδα του ΛΑΥΡΙΟΥ, μετά από τις παραστάσεις που είχε τόσο στην Α1, με τη φανέλα της ΑΕΚ, όσο και στην Α2 (ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΙΟΣΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΑΤΡΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ κ.ά). Ο ύψους 2.07μ. power forward του ΛΑΥΡΙΟΥ, εκτός από τις δυνατές μάχες εντός την ρακέτας, μπορεί να απειλήσει με ιδιαίτερη επιτυχία και από τα 6,75μ. στοιχείο που τείνει να γίνει το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του, κάνοντας τον συχνά απρόβλεπτο για την αντίπαλη άμυνα».