Ανανέωσε με Μάρκο Ψάλτου το Άργος Ορ.

Ένα- ένα τα ανοιχτά θέματα βρίσκουν τη λύση τους στο Άργος. Ένα από τα πιο σημαντικά αφορούσε τη παραμονή του Μάρκου Ψάλτου και το οποίο είχε τελικά αίσια κατάληξη αφού ο αθλητής συμφώνησε με το σωματείο για άλλη μια χρονιά. Ο 29χρονος παίκτης μίλησε αποκλειστικά στο infobasket.gr για την απόφαση του αυτή: «Οι διοικούντες του Άργους κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια. Σε μια περίοδο κρίσης προσπαθούν όσο καλύτερα γίνεται να είναι συνεπείς απέναντι σ’ όλους και αυτό είναι κάτι που αξίζει να το εκτιμήσεις.

Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και τη νέα χρονιά πιστεύω θα έχουμε μια «καυτή» έδρα αφού στη περιοχή έχουν καιρό να δούνε ομάδα στη Β΄ Εθνική και πιστεύω θα μας στηρίξουν πολύ. Η ομάδα θα είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά δυνατή με φιλοδοξίες, δεν νομίζω δηλ. σε κανένα σημείο να κινδυνεύσει αν και πάντα οι ομάδες που ανεβαίνουν για πρώτη φορά έχουν σίγουρα αρχικό στόχο τη παραμονή».
Ο έμπειρος σέντερ είχε μια πολύ καλή χρονιά στο Άργος και συνέβαλε σημαντικά στην πετυχημένη πορεία της ομάδας του όντως μάλιστα μέσα στους δέκα πρώτους σκόρερ του πρώτου ομίλου.

Όσον αφορά για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας για την ενίσχυση της, ο προπονητής Γιάννης Δημητριάδης θεωρεί ότι ο Μίλαν Ψάλτου ο αδερφός του Μάρκου, είναι ιδανική επιλογή για τη θέση «3». Υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά την οποία όμως ευελπιστούν από την ομάδα πως θα την ξεπεράσουν.