Ανανέωσε με Μαύρο και τεχνικό τιμ η Νίκη,

Με τον Ανδρέα Μαύρο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, θα πορευτεί η Νίκη, ενώ παράλληλα οι βολιώτες έκαναν γνωστό οι Ανδρέας Τσιριγωτάκης και Βασίλης Γιωτόπουλος  θα είναι στο πλευρό του. Τέλος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θα είναι,  ο Παναγιώτης Τσώλης.

 Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟ!
Στον πάγκο της ομάδας μας για 3η σερί χρονιά θα βρίσκεται ο coach Ανδρέας Μαύρος.
Ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής, θα έχει παράλληλα τον ρόλο του υπευθύνου των υποδομών της ομάδας μας σε άμεση συνεργασία με τον coach Ανδρέα Τσιριγωτάκη και τον coach Βασίλη Γιωτόπουλο.
Αναλυτικά το προπονητικό team:
– Ανδρέας Μαύρος
– Ανδρέας Τσιριγωτάκης (βοηθός προπονητής – αναλυτής scouting)
– Βασίλης Γιωτόπουλος (προπονητής ακαδημιών)
– Νίκος Αθανασιάδης (γυμναστής)
– Νίκος Μακρόπουλος (φροντιστής)

Η ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Τσώλη:

ΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΩΛΗΣ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με χαρά ανακοινώνει πως την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τσώλης.
Ο Παναγιώτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Νίκη Βόλου, καθώς ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία της ομάδας και τίμησε την φανέλα της Νίκης αγωνιζόμενος στο ανδρικό τμήμα από την ηλικία των 15 ετών και όντας ο αρχηγός της για πολλά χρόνια.
Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του θα αποτελέσει βαρόμετρο στην φετινή πορεία της Νίκης Βόλου, σε ένα καινούργιο για αυτόν πόστο, στο οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών.
Τον καλωσορίζουμε πίσω στην ομάδα της καρδιάς του και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.