Ανανέωσης συνεργασίας με Μαρσέλλου

rementelas-marsellouΓια ακόμη μία χρονιά η φυσικοθεραπευτής Μιμή Μαρσέλλου και το Ψυχικό ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη φυσικοθεραπευτή Μιμή Μαρσέλλου, η οποία υπηρετεί τον σύλλογό μας εδώ και έντεκα χρόνια.

Ποια είναι

Κατέχει πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το New York University, Η.Π.Α. καθώς και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Science Physiotherapy) από το Long Island University, Η.Π.Α., με ειδίκευση στην Ορθοπεδική/Αθλητική Φυσικοθεραπεία.

Έχει εξειδικευθεί στην Ανάλυση Ποδοκνημικής και στην κατασκευή Ορθωτικών Πελμάτων. Έχει πολυετή εμπειρία ως ειδικός στην Ορθοπεδική ενώ έχει διατελέσει λέκτορας στο New York University και κλινική καθηγήτρια καθώς και senior staff στο νοσοκομείο Beth Israel Medical Center N.Y., Η.Π.Α..

Ήταν μέλος της φυσικοθεραπευτικής ομάδας για το preseason stress testing της ομάδας μπάσκετ New York Knicks με υπεύθυνο γιατρό τον Dr. W. Norman Scott από το Beth Israel Medical Center North για τα έτη 1992-1994. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 διετέλεσε Υπεύθυνη Έργου Ιατρικών Υπηρεσιών.
Υπηρετεί την Α.Ε. Ψυχικού 11 χρόνια με επιτυχία και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών αντίστοιχα (Άρης Χολαργού μπάσκετ γυναικών, Α.Ο Αργοναύτης Ραφήνας μπάσκετ ανδρών, Σ.Α.Κ.Α., βόλεϊ ανδρών, Α.Ο. Βριλησσίων βόλεϊ γυναικών κλπ).

Είναι αντιπρόεδρος του Ανώτατου Επιστημονικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών (Π.Ε.Ε.Φ), και μέλος της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων του Φ/Θ τμήματος Αττικής.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων ως ομιλήτρια διεθνώς, αρθρογραφεί διαρκώς και έχει συντάξει το εγχειρίδιο “Σκολίωση και Αξιολόγηση και Αποκατάσταση”. Είναι μέλος του Ελληνικού και Αμερικάνικου Φυσιοθεραπευτικού Συλλόγου».