Αναστασόπουλος: «Η μοίρα των προπονητών»

Υπό τις οδηγίες του Θανάση Αναστασόπουλου ο Αετός κατάφερε πέρσι να πανηγυρίσει το ντάμπλ στην ΕΣΚΑ και να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του το πολυπόθητο εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες και τη Γ’ εθνική. Φέτος όλα ξεκίνησαν καλά για την ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα όμως κάποιες διαφωνίες έφεραν το διαζύγιο με τον προπονητή. Ο Θανάσης Αναστασόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη συνεργασία του με τον Αετό, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής το οποίο έζησε εκ των έσω.

Αναλυτικά:

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Αετό:

«Είχαμε κάποιες διαφωνίες με τη διοίκηση και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο. Άφησα την ομάδα την 7η αγωνιστική όντας δεύτεροι και εντός στόχων. Όλοι ξέρουμε ότι αυτή είναι η μοίρα των προπονητών να φεύγουν κάποια στιγμή από τον σύλλογο. Τη στιγμή που έφυγα η ομάδα ήταν πολύ καλά, είχε αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της και τα πατήματα της αλλά παρότι δεν είχαμε κάποιο άσχημο αποτέλεσμα κάποιες διαφωνίες με ανάγκασαν να φύγω».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που το έζησε από μέσα:

«Η Γ’ εθνική είναι πάντα ανταγωνιστική και ιδιαίτερα φέτος που ανεβαίνουν δύο ομάδες από κάθε όμιλο. Ειδικά οι τέσσερις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στον 2ο όμιλο Νότου έχουν αξιόλογα ρόστερ και δίκαια βρίσκονται στην πρώτη τετράδα. Το ποιος θα ανέβει, όμως θέλει χρόνο ακόμα για να το μάθουμε».

Για τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια που κάνει:

«Αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι γιατί ενάμιση χρόνο με τον Αετό ήταν αρκετά επίπονη περίοδος. Αυτή η συνεργασία είχε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες ειδικά τη δεύτερη χρονιά. Σίγουρα, όμως έζησα ωραίες στιγμές και κάναμε ονειρεμένη πορεία πέρσι».