Ανασύνταξη και φιλικό…

Στο καλύτερο σημείο έρχεται το ρεπό για τον Ηρακλή, ο οποίος μετράει τρεις ήττες στη σειρά και όχι μόνο έχει βρεθεί στη δεύτερη θέση του βόρειου ομίλου, αλλά νιώθει πλέον και την ανάσα των ομάδων που ακολουθούν (Στρατώνι, Αιγάλεω). Αυτή η… ανάσα θα γίνει βέβαια ακόμα πιο “καυτή” την ερχόμενη Κυριακή, από τη στιγμή που ο “γηραιός” δεν θα αγωνιστεί, το μόνο όμως που μπορεί να κάνει είναι να ανασυνταχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

Ο Ηρακλής θα δώσει την Πέμπτη φιλικό με τη ΧΑΝΘ (18:00) στο Ιβανώφειο και θα έχει την ευκαιρία να δει τον Πασαλίδη να επιστρέφει στο γήπεδο 100% υγιής, όπως και τον Καζάκο, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό σε δάχτυλο του χεριού και δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Το νέο ιατρικό τιμ του Ηρακλή

H ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσe τη νέα σύνθεση του ιατρικού τμήματος. Επικεφαλής θα είναι ο παλιός αθλητής του συλλόγου, Ορθοπεδικός, Κωνσταντίνος Μανώλογλου και συνεργάτες ο Ιατρός κ. Ρήγας Σάντας και Φυσικοθεραπευτής ο κ. Σπύρος Μυλωνάς.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ο κ. Μανώλογλου τόνισε: «Κλήθηκα και εγώ να βοηθήσουμε το σύλλογο ο καθένας από το πόστο αλλά και όπου αλλού χρειαστεί και μπορεί, γιατί ο στόχος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία».