Όλοι την εβδομάδα προσπάθησαν στον Ηρακλή να παραμείνουν προσγειωμένοι μετά τη τελευταία επιτυχία τους που μπορεί να ήταν σημαντική αλλά μια νίκη δεν είναι ποτέ αρκετή…

Στην ομάδα της Σιάτιστας ο προπονητής Ζήσης Τζιλίνης τονίζει σχετικά πως : «H αξία της τελευταίας μεγάλη μας νίκη κόντρα στο Ανατόλια, που πιστεύω ότι θα είναι η μια από τις δύο ομάδες που θα ανέβουν, θα χαθεί αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε και τη νίκη κόντρα στον Γυμναστικό στην έδρα μας. Τα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια μπορούν να αποβούν πολύ πιο δύσκολα. Η θέση του Γυμναστικού Βόλου πιστεύω είναι πλασματική αφού στον δεύτερο γύρο, κατά τη γνώμη μου, θα καταφέρει να σωθεί και άνετα μάλιστα.

Εμείς από τη πλευρά μας, δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα παιχνίδι στο γήπεδο μας κι αν καταφέρουμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω εκτός έδρας, τότε όλα μπορούν να συμβούν βλέποντας προσεκτικά το πρόγραμμα που έχουμε στον δεύτερο γύρο. Άλλωστε πιστεύω πως παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε στα υπέρ μας ότι είμαστε μια μεγάλη μπασκετική παρέα, έχουμε «δεθεί» σαν ομάδα και θα γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Το φιλικό παιχνίδι με τον Γαλαξία Αδένδρου τη Πέμπτη ήταν ένα καλό τεστ προκειμένου να προετοιμαστούν οι παίκτες του Ηρακλή όσο γίνεται καλύτερα ενόψει του Βόλου για τη πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό του σωματείου της Σιάτιστας είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή ιώσεις.