Ανοίγει τα χαρτιά του ο Κορωνίδης

Μόνο αίσιο τέλος δεν φαίνεται ότι θα έχει η περίπτωση Κορωνίδη στον Απόλλωνα αφού ο πρώην παίκτης των μελανόλευκων αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του την επόμενη εβδομάδα, και σύμφωνα με το περιβάλλον του θα δώσει στοιχεία που «καίνε» για την περίπτωσή του στον Απόλλωνα. Ο παίκτης πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα αναπάντητο και θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου κρίνει σκόπιμο προκειμένου να μην αφήσει καμία υπόνοια για το πρόσωπό του.
Και δεν μιλάμε μόνο για τον Απόλλωνα αλλά ακόμα και για μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι πριν λίγες μέρες, ο δικηγόρος του παίκτη, πήρε τηλέφωνο σε τοπική ημερήσια  εφημερίδα της Πάτρας και είπε ότι αν συνεχιστούν οι αναλήθειες για τον παίκτη θα κινηθεί νομικά!
Στα αγωνιστικά ο Άρης Κορωνίδης έχει δεχτεί ήδη κρούσεις από ομάδες, ωστόσο δεν έχει προβεί σε συζητήσεις μέχρι στιγμής, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει προτάσεις από δύο ομάδες τις Κύπρου, μία ομάδα Α1 κατηγορίας της Πολωνίας, μία ομάδα Α2 της Ιταλίας, δύο ομάδες Α2 της Ελλάδας καθώς και από 2 ομάδες της Α1 της χώρας μας. Εν αναμονή λοιπόν, των εξελίξεων που αναμένονται ραγδαίες και άκρως αποκαλυπτικές…

Πηγή: www.vpress.gr