Αντέχει η σχέση, παρά τις φήμες…

Οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει τους δρόμους τους. Κι όμως η σχέση του Γιώργου Μπόγρη κι της Ελλης Κοκκίνου αντέχει, όπως επιβεβαίωσε μάλιστα η ίδια η αοιδός σε συνέντευξή της σε περιοδικό. Όπως, λοιπόν, λέει στο “Hello” δεν υπάρχει κάποιος Κύπριος επιχειρηματίας που να ‘χει κλέψει την καρδιά της, αλλά εκείνη παραμένει στον σέντερ του Άρη (πλέον).
“Δεν συνηθίζω να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω τα πράγματα”, σχολιάζει, αλλά όπως εξήγησε αποφάσισε να το κάνει γιατί θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο θίγονται άνθρωποι και καταστάσεις.”Φήμες πάντα υπάρχουν για όλους. Είναι κάποια πράγματα όμως που με ξεπερνάνε. Αν και δεν αφορά κανέναν, ναι η σχέση αυτή συνεχίζει να υπάρχει. Ψέματα δεν θα σας έλεγα… Θα αρκεστώ όμως σε αυτό. Απλώς όταν θίγεται ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου με αυτά που λέγονται και αφορμή είμαι εγώ, δεν μου αρέσει”.
Τώρα, όσον αφορά το γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει εσχάτως φωτογραφίες των δύο; Η Κοκκίνου έχει κι εδώ την απάντηση: “Το καλοκαίρι ήταν αφιερωμένο στον Αλέξανδρο. Έκανα διακοπές με το παιδί μου στο εξοχικό. Όταν επιστρέψαμε, δεν ξέρω γιατί δεν είδατε φωτογραφίες μας. Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα”, απάντησε…