Αντίο έπειτα από 14 χρόνια…

Την αποχώρηση μετά από 14 χρόνια του Δημήτρη Πιπιλιάρη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης το Στρατώνι, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την προσφορά του στην ομάδα. Παράλληλα, ο σύλλογος της Χαλκιδικής ανακοίνωσε τις αποκτήσεις των Αλέξανδρου Ματενίδη και Ανδρέα Ψευτογκά. Τέλος, ενημερώνει ότι το Σάββατο (20/7) ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του.

Η ανακοίνωση:

«O Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Πιπιλιάρης μετά από 14 χρόνια γεμάτα τίτλους και επιτυχίες αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην αγωνιστική του πορεία στον Α.Ο. Πολυγύρου. Επίσης στον Απόλλων Αρναίας παραχωρήθηκε ο Παναγιώτης Δημάκος.

Στον αντίποδα νέα μέλη της ομάδας είναι οι Ματενίδης Αλέξανδρος από τον Μακεδονικό που θα καλύψει θέση U-22 και ο Ανδρέας Ψευτογκάς από τον Άρη Θεσσαλονίκης που θα καλύψει θέση U-20 , ενώ ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο ο Αλέξης Μαυροματίδης.
Το Δ.Σ. του συλλόγου προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας το Σάββατο στις 20/7(23.00) στο BEACH BAR PARATY στο Στρατώνι όπου η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση της και θα τραγουδήσει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ. Η εκδήλωση θα είναι και η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα αφορούν τον εορτασμό για τα 10 χρόνια συμμετοχής μας στις εθνικές κατηγορίες».