Αντί για μπάσκετ έπαιξαν… ξύλο!

Θλιβερά επεισόδια έλαβαν χώρα στον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των ομάδων Αίολος Αστακού και ΠΑΣ Ναυπάκτου. Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για αγώνες μπάσκετ που ήταν κατάμεστο από φιλάθλους του Αίολου χρειάστηκε δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα στο δεύτερο δεκάλεπτο μετά την εισβολή των φιλάθλων και επίθεση στον πάγκο του  ΠΑΣ Ναυπάκτου, ο διαιτητής κακώς συνέχισε των  αγώνα χωρίς να ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου ή την οριστική διακοπή.

Σε ολόκληρη  την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοι έβριζαν και έφτυναν τους παίκτες της ομάδας της Ναυπάκτου. Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι που παρέμειναν στο γήπεδο  και δεν επέτρεπαν στους παίκτες της ομάδας της Ναυπάκτου να αναχωρήσουν οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί δεν μπόρεσαν να επιβάλουν την τάξη με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να επιτεθούν και να τραυματίσουν δύο παίκτες τους ΠΑΣ Ναυπάκτου.

Στην συνέχεια το πούλμαν αναχώρησε και πήγε τους τραυματίες στο κέντρο υγείας Αιτωλικού και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου οι δύο αθλητές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις αλλά ευτυχώς δεν είχαν κάτι σοβαρό. Για την ιστορία ο ΠΑΣ επιβλήθηκε με 78-80 του Αίολου Αστακού σε ένα παιχνίδι που το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα.

nafpaktianews.gr