«Αν αυτά τα σφυρίγματα ήταν υπέρ των Μαχητών τι θα γινότανε τώρα;»

Η μάχη για την παραμονή… καλά κρατεί στους Μαχητές, με την ομάδα να παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι άουτ. Βέβαια, τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς θα ήθελαν στα Πεύκα, αφού η ομάδα γνώρισε στις λεπτομέρειες την ήττα από την Καβάλα.

Η ισοβαθμία είναι με το… μέρος της, αλλά ο τρόπος που ήρθε το αποτέλεσμα ήταν αυτός που φαίνεται να προβλημάτισε και συγκεκριμένα τον πρώην τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Ανέστη Χριστοφορίδη.

Συγκεκριμένα, ο Χριστοφορίδης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το προβληματισμό του περί θεωριών… συνωμοσίας σχετικά με τη διαιτησία…

Αναλυτικά:

«Λέω εγώ τώρα ο τρελός… Στα δύο τελευταία παιχνίδια των ΑΣ Μαχητές-Δόξας Πεύκων με Λάρισα (ΑΕΛ) και Καβάλα συνέβησαν τα εξής: Στο παιχνίδι με την Λάρισα ακριβώς με την λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού και ενώ η ομάδα των Μαχητών κερδίζει με 1 πόντο η ομάδα της Λάρισας κερδίζει φάουλ. Εκτελεί 2 ελεύθερες βολές σε νεκρό χρόνο. Ευστοχεί στην 1 το παιχνίδι πάει παράταση.

Στο ματς με την Καβάλα 3,6″ πριν το τέλος της κανονικής διάρκεια και ενώ η ομάδα των Μαχητών κερδίζει με 1 πόντο η Καβάλα κερδίζει δύο ελεύθερες βολές. Ευστοχεί στην 1 το παιχνίδι παράταση. 4,2″ πριν το τέλος της παράτασης και ενώ η Καβάλα κερδίζει με δύο πόντους (το πρώτο παιχνίδι επιχείρηση λήξει με τρεις υπέρ των Μαχητών) η Καβάλα κερδίζει δύο ελεύθερες βολές. Η Καβάλα ευστοχεί στην 1 μόνο και το παιχνίδι λήγει με τρεις πόντους διαφοράς και λόγω της γενικής επίθεσης η ομάδα των Μαχητών σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχει το πλεονέκτημα.

Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου αν ήταν φάουλ και στις τρεις περιπτώσεις ή όχι. Ή καλύτερα θα πω πως ήταν φάουλ σε όλες των περιπτώσεων. Ερωτάω όμως: Αν αυτά τα σφυρίγματα ήταν υπέρ των Μαχητών τι θα γινότανε τώρα σε όλα τα site; Πόσες ανακοινώσεις περί φατριών, πατεράδων και υιών, πόσες θεωρίες συνωμοσίας τώρα θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε ;;;».