Αν. Παπαδημητρίου: «Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, έχουμε τέσσερις “τελικούς”»

Η ευρείας έκτασης νίκη επί της Καλαμάτας μπορεί να έχει φέρει χαμόγελα στο στρατόπεδο του Αιόλου Αγυιάς, όμως αυτό δεν… αποπροσανατολίζει κανέναν στην ομάδα. Κάτι που τόνισε κι ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Παπαδημητρίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ, όπου ανέλυσε τόσο τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, όσο και τις σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη μέρα της ομάδας, σε περίπτωση που πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Photo by facebook.com/AiolosAgyias

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
Για την ευρεία νίκη της ομάδας του επί της Καλαμάτας: «Νομίζω ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά χθες. Με γνώμονα την άμυνα θέλαμε να τους κρατήσουμε χαμηλά εχθές, αλλά και επιθετικά κινηθήκαμε σε υψηλούς ρυθμούς. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Δεν ήταν το μόνο, στον 1ο όμιλο ο Αίολος έχει αφήσει το στίγμα του φέτος, παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ, έχουμε κερδίσει πολλά «ντέρμπι» με πειστικό τρόπο και νομίζω ότι δικαίως βρισκόμαστε στην κορυφή και διεκδικούμε την άνοδο στη Β’ Εθνική».
Για το αν υπάρχει καθοριστικό παιχνίδι: «Εμείς έχουμε τους 4 «τελικούς» τους δικούς μας, δε μπορούμε να κοιτάμε τις άλλες ομάδες. Παίζουμε με 2 ομάδες που ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους (σ.σ. , οπότε αυτό εγκυμονεί κινδύνους, μετά παίζουμε με τον Γλαύκο που ούτε αυτός έχει εξασφαλισμένη τη σωτηρία και τέλος πάμε στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάποιο πιο δύσκολο ή πιο εύκολο παιχνίδι. Δε μπαίνουμε στην «παγίδα» να ονομάσουμε παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα. Εξάλλου εδώ που φτάσαμε θέλουμε 2 νίκες και να περιμένουμε τι θα κάνει η Ρόδος».
Για το πλάνο της επόμενης χρονιάς σε περίπτωση ανόδου: «Δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα συγκριτικά με τη φετινή σεζόν. Θα πάμε σίγουρα με τα μισά παιδιά απ’ τις ακαδημίες μας και από ‘κει και πέρα θα έχουμε ένα στόχο να δώσουμε ευκαιρίες σε ταλαντούχα παιδιά από την περιοχή μας που δε μπορούν να παίξουν στις ομάδες τους. Είμαστε μια ομάδα που δημιουργήθηκε το 2012, κάνουμε σταθερά βήματα, κινούμαστε σωστά και δε φοβόμαστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».