“Αποκατάσταση της αλήθειας” από το Στρατώνι

Τη δική του απάντηση δίνει το Στρατώνι μέσω της ανακοίνωσης του σχετικά με τα παράπονα που εξέφρασαν από την πλευρά του Αιγάλεω σχετικά με τη φιλοξενία που τους επιφύλασσε η ομάδα της Χαλκιδικιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στρατωνίου:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τις ”καταγγελίες” του Α.Ο. Αιγάλεω και χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε οποιαδήποτε μορφή αντιδικίας με αυτό το ιστορικό σωματείο, παραθέτουμε στην φίλαθλη γνώμη τι κατέγραψαν οι διαιτητές και ο κομισάριος στο Φ.Α.:

1) 5’50” πριν τη λήξη του αγώνα οι 15 όλοι και όλοι… ”χούλιγκαν – συγγενείς παικτών” που παρακολουθούσαν το παιχνίδι εξύβρισαν τον Β’ διαιτητή και αγώνας διακόπηκε για 2′ μέχρι να έρθει η αστυνομία από το κυλικείο όπου έπινε τον καφέ της, παρόλο που το γήπεδο ”έβραζε” από τις αντιδράσεις των 15 χούλιγκαν. Βέβαια πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους διαιτητές αλλά περισσότερο από τους αθλητές των φιλοξενούμενων που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε ένα τόσο ”κολασμένο” περιβάλλον.

2) Για το ατυχές κατά τα άλλα συμβάν στο τέλος του αγώνα θα σας γράψουμε τις σημειώσεις στο Φ.Α.: Με τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν στο κέντρο του γηπέδου μας πλησίασε ο αθλητής Νο14 (Τόλιας) της φιλοξενούμενης ομάδας για να μας διαμαρτυρηθεί. Παράλληλα στον ίδιο χώρο ήρθε και ο γενικός αρχηγός (Κατσαβαβάκης) της γηπεδούχου ομάδας για να μας δώσει συγχαρητήρια και είπε στον αθλητή των φιλοξενούμενων ότι ο αγώνας τελείωσε και να ηρεμήσουν όλοι, σε εκείνο το σημείο ο αθλητής Νο14 (Τόλιας) της φιλοξενούμενης ομάδας απάντησε “δεν τελείωσε τίποτα, θα σου εξηγήσω στην Αθήνα όταν έρθετε πως θα τελειώσει” και ο γενικός αρχηγός (Κατσαβαβάκης) της γηπεδούχου τον έπιασε από την φανέλα και του είπε συνεχόμενα “τι θα μας κάνετε στην Αθήνα ρε;” (χωρίς να τον χτυπήσει ή να τον βρίσει)».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο

Το Δ.Σ. του Σ.Α. Στρατωνίου».