Αποσκίτης: «Να αλλάξουμε φιλοσοφία»

Έχοντας αναλάβει πια και επίσημα το τιμόνι στην ομάδα του Σπόρτιγκ, ο Δημήτρης Αποσκίτης εξέφρασε τις πρώτες του εντυπώσεις για το ρόστερ του ιστορικού συλλόγου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σχέδια του για τη βελτίωση των λαθών, τα οποία πρέπει να διορθωθούν, ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα».

«Έχει πραγματοποιηθεί μια πρώτη προπόνηση, στην οποία είχα την ευκαιρία να γνωριστώ με τους αθλητές της ομάδας. Είχα παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι του τμήματος με αντίπαλο τη Λιβαδειά, ενώ κατά τη διάρκεια της επιστροφής μου στο Λεκανοπέδιο ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας, προκειμένου να με προσλάβουν στη θέση του προπονητή», ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός του συλλόγου και συνέχισε:

«Ο Σπόρτιγκ είναι μια μπασκετική ομάδα, διαθέτει καλό υλικό και περιμένουμε την επιστροφή του Κλήμη, ώστε να εμφανιστούμε πιο βελτιωμένοι. Αυτό θα συμβεί μετά τα μέσα του Ιανουαρίου, αφού τότε ο εν λόγω αθλητής θα ξεκινήσει να γυμνάζεται, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση. Γενικότερα, η ομάδα πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία. Χρειάζεται να γίνουμε λίγο πιο επιθετικοί, να αποκτήσουμε ρυθμό, αλλά και πιο πιεστικοί στην άμυνα. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι καλό, αλλά δε θα πω αν η ομάδα μπορεί να παραμείνει ή όχι στη Γ’ Εθνική. Μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΦιλαθλητικόΖωγράφου, ο οποίος διαθέτει καλή περιφερειακή γραμμή και πρέπει να προσέξουμε. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε που έχουμε τερματίσει. Οι παίκτες μου δε θα λάβουν πολλές μέρες άδεια, λόγω των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ενώ μπορεί να γυμναστούν ακόμα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς».

Πηγη: athlisi.com