Αποφασίζουν την Πέμπτη!

Εδώ… κολλάει η παροιμία «τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου» ή μήπως το «Κάθε πέρυσι και καλύτερα»; Οπως και την προηγούμενη σεζόν, έτσι και φέτος οι παίκτες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε απεργία, με τη διαφορά ότι την πέρυσι πραγματοποιήθηκε τις πρώτες αγωνιστικές (4η σε Α1 και 5η σε Α2), ενώ φέτος κινδυνεύει να μην ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα οι καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης ψήφισαν “ναι” στην απεργία και πλέον, όλοι περιμένουν την ερχόμενη Πέμπτη (11/10) στη συνέλευση του ΠΣΑΚ στην Αθήνα , ώστε να καταμετρηθούν όλοι οι ψήφοι και τελικά να δούμε αν θα γίνει ή όχι η απεργία.

Τα αιτήματα των καλαθοσφαιριστών είναι τα ίδια με τα περυσινά, με επιπλέον ένα. Οι αθλητές ζητούν προφανώς το αυτονόητο, τη νοσοκομειακή τους περίθαλψη, κάτι το οποίο φέτος δεν θα έχουν (μέχρι και την περασμένη σεζόν είχαν ιδιωτική).

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η απεργία θα υπάρξουν πεντάλεπτες καθυστερήσεις στους αγώνες της Β’ και Γ’ εθνικής, ως ένδειξη συμπαράστασης, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και το μέλλον αυτών των κατηγοριών.