Αποχή επ’ αόριστον στη ΜΕΝΤ!

Η ΜΕΝΤ έχει πολύ σοβαρότερα (οικονομικά) προβλήματα τελευταία, από την εξεύρεση του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Χατζούλη. Αυτό φροντίζουν να “υπενθυμίσουν” οι παίκτες, που αποφάσισαν να κάνουν αποχή επ’ αόριστον, θέτοντας ακόμα και θέμα συμμετοχής στους αγώνες από εδώ και στο εξής!

«Σήμερα 31/1/2012, αποφασίσαμε ομόφωνα ως παίκτες της ΜΕΝΤ να απέχουμε από τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας και να εξασφαλιστεί το υπόλοιπο των χρημάτων μας. Η νίκη της Κυριακής αφιερώνεται στους Γιάννη Χατζούλη και Αλκη Μιχαηλίδη».

Την παραπάνω ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίκτες της ΜΕΝΤ, που θέλησαν να εκφράσουν παράλληλα τη στήριξή τους στους Γιάννη Χατζούλη και Αλκη Μιχαηλίδη, οι οποίοι παραιτήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το απόγευμα προηγήθηκε ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο ευχαρίστησε τους παίκτες για την «αγωνιστική συμπεριφορά» τους, κάνοντας παράλληλα (αόριστα) λόγο για «περίοδο των καιροσκόπων που αρχίζει να παίρνει τέλος».

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΜΕΝΤ:

«Το Δ.Σ της ΜΕΝΤ παρά τις υφιστάμενες (κυρίως οικονομικά) δυσκολίες ευχαριστεί τους καλαθοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική συμπεριφορά στον αγώνα της 29.01.2012 με το Στρατώνι. Αυτοί που είναι συνεπείς με τις αρχές τους και σε πείσμα όσων ευτελίζουν το Αθλητικό πνεύμα συνεχίζουν τον έντιμο αγώνα. Η περίοδος των καιροσκόπων αρχίζει να παίρνει τέλος».

Λίγο νωρίτερα είχε αναρτηθεί και το εξής κείμενο στο επίσημο σάιτ της ομάδας (mentbc.gr): «Μπράβο στους παίκτες της ανδρικής ομάδας της ΜΕΝΤ που παρά την ξαφνική παραίτηση των προπονητών της ανδρικής αμάδας υπερέβαλαν εαυτούς και πολύ άνετα κατέκτησαν την νίκη δικαιώνοντας την αξία τους».