Αποχαιρέτησε συμπαίκτες και διοίκηση στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κώστας Αλεξίου

Δεν θα “ταξιδέψουν” μαζί ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Κώστας Αλεξίου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ανανεώθηκε, με τον πρώην πλέον αρχηγό του βολιώτικου συλλόγου να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος υπό την ιδιότητα του αρχηγού πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της νέας σεζόν.

Ο Αλεξίου παρέθεσε δείπνο στους συναθλητές του, στους προπονητές και σε μέλη της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής σε παραλιακό κέντρο, στο οποίο παραυρέθησαν οι συναθλητές του Καραθάνος, Αναστασόπουλος, Μπόγδανος, Καραγεώργος, Ίλτσογλου, Παπούλιας, Σκαμάγκας, Λουλούδης, ενώ δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Παρασκευάς και Τζήμας που βρίσκονταν εκτός Βόλου. Παρών ήταν και ο συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, αφού ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βλιώρας λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθεί. Εκ μέρους της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής παρόντες ήταν οι Αλέκος Μεταφτσής , Απόστολος Έξαρχος , Κώστας Γανώσης και Σπύρος Γιαννίκος, με τον πρώτο να ευχαριστεί τον Αλεξίου για την προσφορά του στην ομάδα και να δεσμεύεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα θα πράξει τα δέοντα για τον αρχηγό της μεγάλης επιτυχίας.

Αλλά και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του έχουν μία έκπληξη, αφού του έφεραν τούρτες για να τον γλυκάνουν για την αποχώρηση του από την ομάδα.

.
Διαβάστε ακόμη…