Δεν κουνιέται «φύλλο» στους Τιτάνες. Εκτός των τειχών οι θερμοκρασίες υψηλές, εντός όμως τα πράγματα είναι…χαμηλά. Ο προϋπολογισμός στο σωματείο της Δράμας αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι αρκετά χαμηλός για τη νέα χρονιά και αυτό δυσκολεύει αρκετά διοίκηση και τεχνική ηγεσία προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν. Ανανέωση δηλ. με κάποιους εκ των παικτών που ήταν στο περσινό ρόστερ αλλά και απαραίτητη ενίσχυση για να καλύψουν τα κενά και να έχουν στο νέο πρωτάθλημα τη γνωστή δυναμική τους παρουσία.

Θα έχουν και φέτος αρκετούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές αλλά με την απαραίτητη έμπειρη νότα που θα την αποτελούν εκτός απροόπτου παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Δια την ώρα δεν έχει γίνει κάποια μεταγραφή ούτε έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με το νέο ρόστερ των Τιτάνων. Ο χρόνος κυλάει γοργά και προκαλεί προβληματισμό, γιατί όσο δεν προχωρούν τα φλέγοντα θέματα, τόσο αυτός μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός της δημιουργίας ενός αξιόλογου και ανταγωνιστικού συνόλου όπως μας έχουν συνηθίσει οι Δραμινοί.

Όλοι εύχονται πάντως το κλίμα να αλλάξει σύντομα και η ομάδα να βρει τον δρόμο της, άλλωστε θα έχει τεχνικά και  τη καθοδήγηση ενός έμπειρου «οδηγού» προς την επιτυχία, τον Νίκο Γρηγοριάδη.