Αργυρόπουλος: «Οι στόχοι μου παράλληλοι με της ομάδας»

Με τις εμφανίσεις του ο Απόλλωνας έχει αποδείξει ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη επί της ΑΕΚ… σκόρπισε ενθουσιασμό και ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο κορυφαίος  του αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το ιδανικό ξεκίνημα του Απόλλωνα, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τους στόχους τόσο της ομάδας του όσο και τους δικούς του…

Νίκο, πόσο σημαντικό ήταν για εσάς να κάνετε το 2Χ2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος;
«Σίγουρα η νίκη μας κόντρα στην ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική αλλά για εμάς πλέον το θέμα είναι να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Δεν θα πρέπει να πιστέψουμε ότι πετύχαμε κάτι παραπάνω από μια νίκη. Είναι πιο σημαντικό να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας».

Ήσουν αυτός που οδήγησες την ομάδα σου στην επιτυχία…
«Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου όμως με βοήθησαν πάρα πολύ και χαίρομαι, αλλά μεγαλύτερη είναι η χαρά μου για την νίκη της ομάδας. Τα θετικά αποτελέσματα είναι αυτά που έχουν σημασία και όχι η προσωπική απόδοση των παικτών. Δεν θέλω να στέκομαι στην απόδοση μου αλλά θέλω σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% μου μαζί με τους συμπαίκτες μου για να κερδίζουμε».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Απόλλωνα φέτος;
«Ο στόχος φέτος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ. Είμαστε μια ομάδα με πολύ κόσμο που γεμίζει το γήπεδο και για το λόγο αυτό θέλουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα. Πρέπει όμως να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή είναι η πραγματικότητα όσες φορές και αν έχει ακουστεί. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Οι δικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
«Είναι παράλληλοι με της ομάδας. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα μου. Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που σε κάθε παιχνίδι έχει στο γήπεδο πάνω από 2000 κόσμο και αυτό που θα ήθελα πολύ είναι να βοηθήσω τον Απόλλωνα να βρεθεί και πάλι στην Α1».

Θα ήθελες να κάνεις μια πρόβλεψη για το πρωτάθλημα;
«Θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες που διαθέτουν αξιόλογα ρόστερ αλλά επιμένω ότι στο τέλος τα καλά αποτελέσματα θα τα έχουν αυτοί που θα παραμείνουν σοβαροί τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός, δηλαδή διοικητικά. Μόνο αυτές οι ομάδες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω».

Μια δικιά σου ευχή για την φετινή σεζόν;
«Πρώτα απ’ όλα να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα ο κόσμος του Απόλλωνα να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να μας δίνει δύναμη».