Αρναουτάκης: “Το γεμάτο γήπεδο είναι ένα επιπλέον κίνητρο”

Οι αδερφοί Ράιτ ανακάλυψαν τα πρώτα αεροπλάνα για να μπορούμε να κάνουμε υψηλές πτήσεις, ωστόσο οι αδερφοί Αρναουτάκη είναι αυτοί που θα βοηθήσουν το Ηράκλειο να πετάξει στους… επτά ουρανούς την ερχόμενη Κυριακή. Οι δυο αθλητές αν και δεν ξεπερνούν το μ.ο. ηλικίας των κρητικών έχουν πάρει ήδη ευθύνες έμπειρων παικτών φιλοδοξώντας έτσι να βοηθήσουν τους “μπλε” στο δρόμο προς τη Β’ εθνική.

Από χθες (17/05)  η ομάδα της μεγαλονήσου άρχισε εντατικές προπονήσεις για το μεγάλο ντέρμπι και ο Μάριος Αρναουτάκης για ακόμα μια φορά διαπίστωσε ότι οι ευθύνες μετά τον τραυματισμό των Χαρίση και Στεφανάκη αυξήθηκαν .Ο 23χρονος παίκτης των Κρητικών μίλησε στο infobasket.gr λίγες μέρες πριν σοβαρο παιχνίδι, για το γεγονός της παρουσίας του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως και για την εμπειρία του να συνυπάρχεις αγωνιστικά με μεγάλα αστέρια των ελληνικών γηπέδων.

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ καθόλου στο ντέρμπι με τον Φιλαθλητικό, όχι τόσο γιατί υπάρχει κάποιο μυστικό όσο για το γεγονός ότι οι στόχοι μας είναι γνωστοί εξαρχής και το μόνο που θα προσπαθήσουμε είναι να τους πραγματοποιήσουμε και έμπρακτα. Γενικά το μόνο που ελπίζουμε φέτος είναι να κερδίσουμε την άνοδο».

«Η ομάδα έχει μάθει να λειτουργεί με απουσίες καθώς όλο το χρόνο ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς βασικών παικτών. Επόμενος γνωρίζουμε πια όλα τα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουμε το Ηράκλειο…… Και αυτό κάνουμε», υποστήριξε ο Μάριος Αρναουτάκης ενώ συνέχισε σχολιάζοντας το γεγονός της προσέλευσης φιλάθλων και από πλευράς Φιλαθλητικού:

«Το παράπονο των περισσοτέρων ομάδων ειδικά στη Γ’ κατηγορία είναι ότι τα γήπεδα τους δεν γεμίζουν από κόσμο. Αρα το να δούμε ένα γεμάτο κλειστό την Κυριακή από δικούς μας φίλους αλλά και εκείνους της αντίπαλης ομάδας σίγουρα μας χαροποιεί και δεν μας δημιουργεί κανένα άγχος, ίσα ίσα που είναι ένα επιπλέον κίνητρο».

Επίσης αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής καθώς και στις εμπειρίες που αποκόμισε στην τριετή συμμετοχής του σε αυτό : «Είναι μια δύσκολη κατηγορία που σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ίδιους στόχους, ή τη σωτηρία, ή την άνοδο.

Ποιο δύσκολη θεωρώ την πρώτη χρονιά συμμετοχής μου κυρίως για το λόγο ότι βιώσαμε τον υποβιβασμό.
Η φετινή χρονιά όπως και κάθε άλλη πραγματικά μου πρόσφερε εμπειρία, παραστάσεις και φυσικά την τύχη να έχω συμπαίκτη μου το Χρήστο Χαρίση. Εκεί τα λόγια για το τι μπορεί να κερδίσει κάποιος νέος παίκτης έχοντας αυτόν δίπλα του περισσεύουν».