Αρνητικά τα τεστ των παικτών της Καρδίτσας, έτοιμοι για την επανεκκίνηση…

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των παικτών της Καρδίτσας στα παρκέ. Το πρώτο βήμα για την επιστροφή έγινε με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας ν’ ακολουθεί τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που απαιτούνται και δεν είναι άλλες από την υποχρεωτική διενέργεια εβδομαδιαίων διαγνωστικών τεστ Covid 19. Άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο Euromedica της Καρδίτσας, όπου και υπεβλήθησαν στα απαραίτητα τεστ, τα οποία βρέθηκαν αρνητικά κι έτσι η ομάδα μπορεί να περάσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες στο επόμενο στάδιο. Το οποίο δεν είναι άλλο από την επιστροφή στις προπονήσεις.

Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες στον σύλλογο της Καρδίτσας το πρώτο βήμα ναι μεν έγινε, όπως άλλωστε επιθυμούσαν και εξέφραζαν δημόσια όλο αυτό το διάστημα, όμως ακόμη δεν υπάρχουν ασφαλή δεδομένα για το αν, το πότε και με ποιο τρόπο θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Βασικό ζητούμενο, βέβαια για τον καρδιτσιώτικο σύλλογο είναι η διαφύλαξη της υγείας όλων των μελών της ομάδας με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων κανόνων, αλλά και η ομαλή επάνοδος των αθλητών σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την πολύμηνη αγωνιστική απραξία. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ξεκινούν το δικό τους πρόγραμμα, με τη διοίκηση την ίδια ώρα να παρακολουθεί τις εξελίξεις, ευελπιστώντας πως σύντομα θα υπάρξουν πρωτοβουλίες αλλά και ανακοινώσεις, σε ότι αφορά τον χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο εξάλλου είναι ότι οι ζημιές που είχαν προκληθεί στο κλειστό της ομάδας από τον κυκλώνα «Ιανός» έχουν αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους και η αθλητική εγκατάσταση είναι λειτουργική για να υποδεχθεί τις καθημερινές προπονήσεις.