Αρχισε τις επαφές ο Διαγόρας

Σε όποια κατηγορία κι αν παίξει του χρόνου ο Διαγόρας (η Α2 κερδίζει συνεχώς πόντους…), θα επιλέξει… ντόπια προϊόντα για να στελεχώσει το ρόστερ του! Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, ο “γηραιός” άρχισε συζητήσεις με τρεις Ροδίτες παίκτες, μιλώντας αρχικά με τους Σταύρο Παρδακά, Γιάννη ΣκορδάληΓιάννη Βογιατζή, ενώ σειρά θα πάρει και ο Χρήστος Γκογκίδης, ο οποίος δεν βρίσκεται στο νησί των Ιπποτών αυτές τις ημέρες.

Ακολούθως, ο Διαγόρας θα μιλήσει και με τους Χρήστο Γκαβανόπουλο, Δήμο Κουνούπη, τους οποίους ο Γιάννης Τσακίρης θέλει να κρατήσει στη Ρόδο για δεύτερη χρονιά. Οπως όλα δείχνουν οι προτάσεις που θα γίνουν σε όλους τους παίκτες εντός της εβδομάδας θα είναι με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με πέρυσι, ακόμα κι αν ο Στάμος Καράβας σταθεί και φέτος στο πλευρό της ομάδας, όπως έχει αφήσει να διαφανεί στην περίπτωση που ανέβει τελικά στην Α2.

Αν ο Διαγόρας κατορθώσει να κρατήσει όλους τους προαναφερόμενους (μαζί με τον Χρύση), τότε θα ψάξει για ένα γκαρντ και ένα σέντερ, με τον Βασίλη Εκινέ να βρίσκεται πρώτος στη λίστα του Ροδίτη τεχνικού. Άλλωστε ο 29χρονος αθλητής έχει παίξει ξανά στον Διαγόρα και επιθυμεί την επιστροφή του στην «τέντα», μετά το πέρασμα του φέτος από τη Δόξα Λευκάδας.

Πηγή: 12soccer.gr