Δυνατό μπάσιμο έκανε στο μεταγραφικό παζάρι ο Αστέρας Τέμενης. Η νεοφώτιστη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Ανδρέα Βουρνά!

Η ομάδα του Αριστείδη Ξενούλη έκανε την αρχή στις καλοκαιρινές κινήσεις της ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ’ Εθνική με την ανανέωση του Διαμαντή Σταθακόπουλου και σήμερα (30/6) ανακοίνωσε και την παραμονή του αρχηγού Άγγελου Δούβου και του Τάσου Βαγενά.

Αναλυτικά:

«Ανανεώσεων συνέχεια με Τάσο Βαγενά!

Στην ομάδα μας θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά ο φόργουορντ Τάσος Βαγενάς (27 ετών, 1.90 μ.). Άλλο ένα μέλος του βασικού κορμού των δυο πρωταθλημάτων θα συμβάλλει τα μέγιστα και στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Πριν φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας, αγωνίστηκε σε Ήφαιστο/Αχιλλέα, Ε.Α Παραλίας και Κεραυνό Αιγίου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή μπασκετική χρονιά με υγεία!».

«Ο αρχηγός μας παραμένει σπίτι του!

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της, Άγγελο Δούβο (32 ετών,1.85 μ). Ο Άγγελος ηγήθηκε της προσπάθειας της ομάδας μας με απόλυτη επιτυχία στις δυο κατακτήσεις των πρωταθλημάτων σε Α2 και Α1 ΕΣΚΑ-Η και θα αποτελέσει βασικό στέλεχος της και στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Πριν φορέσει την φανέλα του Αστέρα, έχει επίσης αγωνιστεί σε Ήφαιστο/Αχιλλέα, Κύδωνα Χανίων και Κεραυνό Αιγίου. Του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία!».

«Μεταγραφικό “σεφτέ” έκανε η ομάδα μας, με την απόκτηση του Ανδρέα Βουρνά!

Ο πολύπειρος play maker (33 ετών, 1.90), δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Θα είναι μαζί μας και θα μας δώσει πολύτιμη βοήθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχει αγωνιστεί σε Έσπερο ΑΟΠΑ, Παναχαϊκή, Κεραυνό Αιγίου, Δόξα Λευκάδας, Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, Αχαγιά 82, Γλαύκο και Σφήκα Αμαλιάδας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ξανά στην Παναχαϊκή και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή μπασκετική χρονιά με υγεία!

*Η παρουσίαση του Ανδρέα Βουρνά έγινε στο κατάστημα υγρών καυσίμων του κ. Δημήτρη Σπυρόπουλου (Σερίφη), τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας!».