Αύριο η Γ.Σ του Κόροιβου

Ανακοίνωση με την οποία ο Κόροιβος καλεί τους φίλους της ομάδας να παραστούν στη Γ.Σ που θα πραγματοποιηθεί αύριο (11/07, στις 7μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας), όπου θα γίνει λόγος για τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων ετών στα τμήματα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση του συλλόγου την Δευτέρα 11-07-2010 και ώρα 7μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο της Αμαλιάδας. Εκεί καλούνται τα μέλη του συλλόγου να εγκρίνουν τον απολογισμό της πρώην διοίκησης για τα πεπραγμένα των 2 τελευταίων ετών αλλά και να αναδείξουν το νέο 15μελές διοικητικό συμβούλιο όπου θα έχει την ευθύνη του συλλόγου για τα 2 επόμενα χρόνια. Οι συνθήκες και η γενικότερη κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας σίγουρα θα προβληματίσει τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα απερχόμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Σίγουρα η εποχή που ζούμε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  και τις πρωτόγνωρες ανατροπές δημιουργεί καθημερινά σε όλους ανασφάλεια και αβεβαιότητα ,όμως εάν για κάτι έχει να υπερηφανεύεται η περιοχή της Ήλιδας, πέρα από την τεράστια ιστορία της, τους  φωτισμένους επιστήμονες  που έχει αναδείξει σε όλο τον κόσμο και τις πανέμορφες παραλίες της, είναι γι’ αυτό τον σύλλογο που έχει γίνει ζωντανή διαφήμιση της περιοχής σε όλη την Ελλάδα. Όλοι έμαθαν την Ηλεία και την Ήλιδα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας από τον Κόροιβο με το μπάσκετ να αγωνίζεται  στην Α2 Εθνική  και να συγκαταλέγεται μέσα στις 30 κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ελλάδας. Τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία, εξίσου τεράστια κατηγορία για το ελληνικό μπάσκετ και σταθερά 2η μπασκετική δύναμη  πίσω από τον ιστορικό Απόλλωνα Πατρών στην Δυτική Ελλάδα. Το βόλεϊ να αγωνίζεται για τέταρτη συνεχή σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ και τα άλλα αθλήματα του συλλόγου ο στίβος, η ενόργανη και  η ρυθμική γυμναστική  να επιδεικνύουν μεγάλες διακρίσεις στο πανελλήνιο.

«Μοναδικό επίτευγμα»

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι το επίτευγμα Κόροιβος είναι μοναδικό και τρομερά δύσκολο να επαναληφθεί, διότι δεν έχει να κάνει με μία αγωνιστική ομάδα που βάζει ένα στόχο και όλοι  προσπαθούν να τον πετύχουν. Εδώ αναφερόμαστε σε μια πραγματική αθλητική κυψέλη όπου το κάθε άθλημα έχει  3 και 4 αγωνιστικές ομάδες από τις μικρές ηλικίες μέχρι τους μεγάλους σε διαφορετικά αθλήματα. Παράλληλα όλες οι ομάδες των μεγάλων διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο χάρις την ηρωική προσπάθεια κάποιων ανθρώπων του συλλόγου που έχουν καταθέσει το μεράκι τους ,την τρέλα τους και τον χρόνο τους. Η υπέρβαση έφερε όλα τα παραπάνω αποτελέσματα.

«Να βρεθούν νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι…»

Η επόμενη  ημέρα και η διαχείριση του οικοδομήματος που λέγεται Κόροιβος είναι σίγουρα δύσκολη υπόθεση αλλά οφείλουν όλοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο, γι’ αυτό τον σύγχρονο Ολυμπιονίκη που μας κάνει κάθε μέρα χαρούμενους και υπερήφανους. Θα πρέπει να βρεθούν νέες ιδέες ,νέοι άνθρωποι, νέα μοντέλα διοίκησης που θα δώσουν το οξυγόνο και τον βηματισμό σε αυτό τον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να έχει την σφραγίδα του απλού φίλου του συλλόγου ,ο οποίος θα είναι ο εγγυητής και ο θεματοφύλακάς του. Στις δύσκολες αυτές εποχές οι φίλοι που θα παραστούν στην Γενική συνέλευση  της Δευτέρας αλλά και αυτοί που για κάποιον λόγο δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται εκεί θα πρέπει να οδηγήσουν τον σύλλογο μπροστά για ένα και μόνο κυρίαρχο λόγο. Ο Κόροιβος είμαστε εμείς και όχι οι άλλοι» .