Βάση μας το Brazileiro, λέει το BETroom!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και Σουηδίας κι εμείς από την πλευρά μας καταλήξαμε σε τρεις επιλογές από το κουπόνι της Κυριακής. Μπείτε στο BETroom για να δείτε με τη βοήθεια της Defencebet.com τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά, που έχουν σαν βάση το Brazileiro.

defencebet_infobasket_betroom2640. Φλουμινένσε-Αμέρικα Μινέιρο

Η πρώτη μας επιλογή προέρχεται από το Brazileiro εκεί όπου η Φλουμινένσε θα υποδεχθει την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Αμέρικα Μινέιρο. Δυνατή ομάδα στα εντός η Φλουμινένσε έχοντας την βαθμολογική συγκομιδή των 15 από τους 25 βαθμούς που έχει. Στα παιχνίδια της Αμέρικα Μινέιρο έχουν σκοράρει οι δύο ομάδες στα 6 από τα 9 εκτός έδρας παιχνίδια.

2702. Χάκεν-Ερεμπρο

Ισόβαθμες στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι δύο ομάδες. Για την Χάκεν έχουν σκοράρει οι δύο ομάδες 3 ή περισσότερα τέρματα στα 7 από τα 9 εντός έδρας παιχνίδια διαθέτοντας την 4η καλύτερη επίθεση. Το ίδιο στατιστικό έχουμε για την Ερεμπρο όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της. Τις 5 από τις 6 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Χάκεν, σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τερματα.

2768. Σάο Πάολο-Μποταφόγκο

Στα τελευταία 6 από τα 9 εντός έδρας παιχνίδια της Σάο Πάολο έχουν σκοράρει 3 ή περισσότερα τέρματα οι δύο ομάδες. Η Μποταφόγκο παρουσιάζει αδυναμίες μακριά από το γήπεδό της με μόλις 1 νίκη και 2 ισοπαλίες σε 9 αναμετρήσεις.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.