Βασιλόπουλος: «Δουλειά και ηρεμία»

Η ΑΕΚ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στη Δόξα Λευκάδας και ο Φώτης Βασιλόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ενωσης» για τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος και τους δύο επόμενους αντιπάλους της ομάδας. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην επικράτηση επί της Δόξας δεν παρέλειψε να κάνει και το κάλεσμα του στους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Αμύντα στη Δάφνη.

Η ΑΕΚ πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και διατηρήθηκε κοντά στην επίτευξη του στόχου της. Που θεωρείς ότι κρίθηκε το ματς με την Δόξα Λευκάδας και γενικότερα ποια στοιχεία συμβάλλουν στην καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών;

«Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα των τελευταίων αγωνιστικών. Τον τελευταίο καιρό δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα για να πετύχουμε την κατάληψη της 3ης θέσης που είναι ο στόχος της ομάδας και η οποία όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει στην Α1. Δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ο καθένας για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Χθες ήταν ένα ιδιαίτερο ματς, η ήττα στην Λευκάδα μας είχε στοιχίσει και μας είχε αποσυντονίσει. Θέλαμε να μπούμε στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, κάτι που φάνηκε αφού καταφέραμε και ξεκινήσαμε και τελειώσαμε δυνατά στο παιχνίδι και έτσι η διαφορά πήγε στους 20 πόντους. Ουσιαστικά τα καταφέρνουμε χάρη στην καθημερινή δουλειά που γίνεται από όλα τα παιδιά και τους προπονητές αλλά και χάρη στη συγκέντρωση και την ηρεμία που έχει η ομάδα τον τελευταίο καιρό».

– Η νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις εκλογές αυτή τη φορά, πιστεύεις ότι θα λειτουργήσει υπέρ σας;

«Δεν μας κάνει καλό, κάποιοι θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να μην διακοπεί πάλι το πρωτάθλημα. Η σεζόν έχει ξεκινήσει από αρχές Οκτώβρη και αισίως φτάνουμε στον Μάιο. Η διακοπή δεν μας ωφελεί αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα δώσουμε το 100% στις προπονήσεις και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο ματς με τον Αμύντα, το οποίο πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο μέχρι το επόμενο».

– Μιλώντας για δυσκολία, κατά την γνώμη σου, ο Αμύντας ή η Νέα Κηφισιά θα είναι δυσκολότερος αντίπαλος;

«Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές αλλά θεωρώ ότι το πιο δύσκολο θα είναι το ματς με τον Αμύντα γιατί είναι εκτός έδρας και επιπλέον η συγκεκριμένη ομάδα “καίγεται” περισσότερο για βαθμούς. Από εκεί και πέρα όπως έχουμε δει σε όλο το πρωτάθλημα, όποιος παίζει με την ΑΕΚ θέλει να την κερδίσει».

– Σε αυτό το δύσκολο ματς, λοιπόν, θέλετε και την συμπαράσταση των φιλάθλων σας. Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Περιμένουμε από τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό “παρών” στον Αμύντα, όπως μας έχει συνηθίσει στα περισσότερα παιχνίδια σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Καταλαβαίνω την στεναχώρια που τραβάει και για το μπάσκετ και για το ποδόσφαιρο αλλά τον περιμένουμε να μας ενισχύσει στο ματς με τον Αμύντα καθώς είναι ένα από τα πιο δύσκολα της χρονιάς».